Assistència Rider

Si tens entre 18 i 29 anys, no tens cotxe i ets dels que et mous en moto, ciclomotor o bici, aquesta és la teva assistència. Si tens qualsevol avaria al teu vehicle, venim a resoldre-la. I comptes amb assistència en viatge i mèdica.

Què inclou l'assistència Rider?

 • Assistència mecànica a la bici o moto
  Si tens qualsevol avaria amb la moto, ciclomotor o bici, nosaltres venim a arreglar-te-la. A més, si circulant amb la bici fas mal a una persona, cobrim aquests danys fins a 30.000 € i defensem els teus interessos.
 • Assistència en viatge
  Si tens qualsevol problema durant un viatge també et donem la solució: pèrdua de passaport, enviament de medicaments, cerca d’equipatge…
 • Assistència mèdica
  T’atenem en qualsevol urgència mèdica a qualsevol lloc del món. Paguem les despeses mèdiques fins a un màxim de 30.000 € i et traslladem en ambulància, helicòpter o avió medicalitzat quan ho necessitis.
 • Assistència jurídica
  Recorrem les teves multes de trànsit, sense límit, i resolem els teus dubtes legals: declaració de la renda, reclamacions de consum, de viatges (pèrdua de maletes, cancel·lacions...).
 • Promocions, sortejos i regals exclusius
  Tindràs promocions exclusives i podràs participar en sortejos d’entrades de cine, concerts, esdeveniments esportius...
 • Avantatges de ser soci RACC
  Si contractes l’assistència al motorista et converteixes en soci Rider. Tindràs amb la tranquil·litat que si tens algun contratemps, sigui l’hora que sigui, nosaltres t'ajudem. A més, sent soci tens un munt d’avantatges, descomptes, esdeveniments exclusius…
Contracta l'assistència Rider per 29 €
Contracta l'assistència Rider.

Tens més de 30 anys? Llavors t'interessa l'Assistència RACC
 
Tornar a dalt