Cercador de cotxes

Et busquem el cotxe que necessites al millor preu. Orienta la cerca del cotxe segons la marca, el model o el preu que estaries disposat a pagar, i descobreix multitud de vehicles i preus exclusius en comprar-los amb nosaltres.

Has cercat:

MARCA I MODEL
Preu

TATA XENON DOBLE CABINA 4x4

Característiques bàsiques
Combustible: Dièsel
Potència: 150 CV
Cilindrada: 2.179 cc

PVP: 18,751 €

TATA ARIA 2.2 L 150CV 4x2

Característiques bàsiques
Combustible: Dièsel
Potència: 150 CV
Cilindrada: 2.179 cc

PVP: 19,487 €

TATA ARIA 2.2 L 150CV 4x4

Característiques bàsiques
Combustible: Dièsel
Potència: 150 CV
Cilindrada: 2.179 cc

PVP: 23,026 €

DIRECTE A ...

Tornar a dalt

Preu oficial fixat pels fabricants de les diferents marques de vehicles per a la Península i les Balears, per la qual cosa el RACC s'eximeix de responsabilitat en relació amb aquests preus. Els preus són orientatius i no tenen caràcter contractual. Els preus definitius seran confirmats pel concessionari col·laborador, i es podran alterar en funció de les opcions escollides, i també de la campanya comercial vigent en el moment de la compra.

El preu inclou l'IVA i l'impost de matriculació (excepte en vehicles industrials). No inclou les despeses de matriculació (despeses, taxes i impostos de circulació que varien segons la localitat), pla Prever vigent en el moment de la compra i transport al domicili del comprador. El preu podrà alterar-se en funció de les opcions escollides i de la promoció en el moment de compra. El RACC no pot garantir la vigència del preu especificat. La fotografia del vehicle pot no coincidir amb el model ofertat.

Descarrega aquí les condicions de l'oferta a l'assegurança de cotxe.