Treballa amb nosaltres

T’oferim oportunitats de feina en diverses especialitats perquè puguis desenvolupar la teva carrera professional i participis en primera persona en el creixement del club de l’automòbil més gran d’Espanya.

Què t’oferim

  • Un equip líder
    Forma part d’un equip de professionals líders en les especialitats respectives, capaços de gestionar amb eficàcia un club d’un milió de gent del RACC.
  • Un entorn sòlid i estimulant
    La vocació de millora constant en el servei de la gent del RACC ens exigeix ser sempre creatius en la cerca de noves solucions.
  • Una oportunitat de desenvolupament professional
    Apostem pels nostres col·laboradors i el seu desenvolupament, a través de polítiques corporatives destinades a ajudar-los a ser millors dia a dia.

Més de 1.400 persones al servei de la gent del RACC

Persones al servei de persones: aquest és el model que ha anat guiant la nostra trajectòria. Ens esforcem de manera permanent per oferir a la gent del RACC i clients un servei àgil, eficient i personalitzat.
Inscriu-te a les nostres ofertesConsulta les nostres ofertes actuals de feina i inscriu-te en la que s’adapti millor al teu perfil professional. No deixis passar l’oportunitat de treballar amb nosaltres.
Tornar a dalt