Aurgi

Aurgi disposa de més de 65 centres de l'automòbil amb botiga i taller a Espanya, 15 dels quals a Catalunya (14 a Barcelona i 1 a Tarragona). Troba el centre més proper.

Coneix la revisió oficial Aurgi, garantida per a totes les marques i tots els models. Disposem d'una àmplia gamma de plans de manteniment per fer exactament allò que recomana el fabricant, en funció del quilometratge i de l'edat del cotxe. Per això podem segellar el llibre de manteniment amb totes les garanties.

Pots sol·licitar Cita Prèvia a qualsevol dels seus centres o fer la teva compra on-line a www.aurgi.com, com vulguis.
Tens un imprevist al teu vehicle?
Pneumàtics, amortidors, frens, olis, revisions, filtres, bateries, anticongelants… ESTALVIAR A AURGI ÉS FÀCIL! Posa a punt el vehicle i tu i els teus acompanyants tindreu la millor protecció.

Aurgi és una xarxa d'autocentres especialitzada en el manteniment integral i l'equipament de l'automòbil amb preus molt competitius. Disposem de la maquinària més avançada (paral·lel 3D, desmuntadora RunFlat, equip de diagnosi, etc.), per realitzar tasques de manteniment de vehicles (revisions, pneumàtics, frens, amortidors,bateries...). Els automobilistes poden trobar una àmplia varietat de productes i accessoris per al manteniment i l'equipament de turisme, furgoneta i SUV/4x4. Oferim garantia de qualitat i professionalitat en tots els nostres productes i serveis.

Troba les nostres ofertes i promocions a www.aurgi.com

Descarrega't aquest arxiu adjunt i, com a soci del RACC, gaudeix dels avantatges següents:
  • Canviant els 4 pneumàtics de qualsevol marca, 5% de descompte addicional en el PVP del pneumàtic.
  • Canviant 2 pneumàtics de qualsevol marca i realitzant el paral·lel, 5% de descompte addicional en el PVP del pneumàtic.
  • Revisió de 3 punts de seguretat del vehicle (pneumàtics, frens i amortidors), si realitzes qualsevol feina al taller.
Demana pressupost sense compromís!
Més informació a www.aurgi.com, per telèfon al 902 23 10 10  o per e-mail a atencion.cliente@aurgi.com

Condicions:

Promoció vàlida fins al 31/12/2017 EXCLUSIVAMENT als centres Aurgi de Catalunya.

Promoció acumulable amb altres ofertes.

Per a comandes on-line, el descompte s'aplicarà quan el soci RACC vagi al centre Aurgi a realitzar el muntatge i presenti el cupó de descompte i la targeta de soci RACC.

Qualsevol incidència relacionada amb la promoció haurà de ser comunicada mitjançant correu electrònic a l'adreça atencion.cliente@aurgi.com, i en un termini no superior a 24-48 h es posaran en contacte amb el client.

També et pot interessar...

Tornar a dalt