Duet Fit

Amb 13 centres de fitness a Barcelona, Duet Fit és un concepte de club esportiu dinàmic i modern. Activitat, diversió, entrenament i tot amb el cost més ajustat possible, són les seves màximes. Espais útils i intel·ligents que ofereixin les comoditats que els clients puguin necessitar.

Un nou concepte de fitness: una àmplia zona equipada amb màquines d'última generació i un gran ventall d'activitats dirigides tant presencials com virtuals.

  • Sala de Fitness, dividides en diverses zones d'entrenament: funcional i metabòlic.
  • Sales d'activitats dirigides, per practicar les últimes tendències en el sector com Zumba, Body Pump, Body Combat, Radikal, Step i Pilates, entre d'altres.
  • Indoor Cycling: amb bicicletes d'última generació i amb la possibilitat d'escollir entre activitats presencials o virtuals.
Tots els centres posen a disposició dels seus usuaris més de 150 activitats dirigides a la setmana en cada centre així com diverses activitats outdoor com a club de running.

A més, alguns centres disposen de sala de 40 ° C on s'imparteixen activitats com ioga, pilates i core, entre d'altres.

Els centres Duet Fit estan equipats amb excel·lents vestuaris totalment equipats amb dutxes, i taquilles, així com una àmplia i agradable zona wi-fi on descansar o treballar, i el "lunch club", perquè els socis, de manera molt pràctica, puguin preparar el seu menjar o reposar forces després de l'activitat física.

Pel fet de ser del RACC, gaudeix de descomptes especials.

- Matrícula gratuïta i 5% en la quota mensual de qualsevol centre Duet Fit (amb accés només al Duet Fit triat).
- Matrícula al 50% i 5% en la quota premium (amb accés a tots els centres Duet Fit).

Més informació a www.duetfit.es

Condicions:

Descompte no acumulable a altres ofertes ni promocions. Imprescindible mostrar el carnet de soci. 

També et pot interessar...

Tornar a dalt