Europcar

¿Qui ha dit que les vacances s'han acabat? Ara és el moment!

L'empresa líder en mobilitat amb una àmplia flota i un servei d'excel·lència té una oferta que no podràs deixar escapar...Si les vacances d'estiu se t'han quedat curtes, comença una nova aventura a un preu únic, només per a tu, a través de la nostra oferta del 25% de descimote, Si a més vols sortir de les nostres fronteres per a una escapada internacional, t'oferim el 10% de descompte. Si a tot això hi afegim que amb el producte Model Garantitzat d'Europcar, el cotxe que esculls és el que condueixes...la teva escapada es converteix en unes vacances 10. No deixis escapar l'oportunitat i uneix-te a l'empresa líder en mobilitat: fes que el viatge no acabi mai. 

Fes la teva reserva o consulta'n les condicions a https://www.europcar.es/partners/descuento/racc, o bé truca al tel. 902 50 30 10 amb el codi de tarifa 51229206.

Més informació a www.europcar.es
Condicions:
Descomptes sobre el PVP d'Europcar, vàlids només per a lloguers a Europa, no acumulable a altres ofertes ni promocions. Condicions i detalls de l'oferta segons les condicions generals d'Europcar.

També et pot interessar...

Tornar a dalt