INÚU

INÚU és un centre que et convida a retrobar el teu benestar a través de les extraordinàries propietats de les aigües termals i els tractaments més especialitzats, en un entorn de pau i quietud absoluta.

Amb la teva RACC Master, 20% de descompte en l'entrada, els serveis i els tractaments de dilluns a divendres. I 12% de descompte els caps de setmana, festius i ponts.


Encara no tens la RACC Master? Sol·licita-la aquí

De vegades necessitem parar i prendre'ns temps per a nosaltres mateixos, per retrobar el nostre benestar en un entorn de pau i quietud absoluta. INÚU, el nou centre wellness d'Andorra annex a CALDEA, t'ofereix la possibilitat de fer-ho a través de les extraordinàries propietats de les aigües termals i els tractaments més especialitzats.
Condicions:
Promoció no acumulable a altres ofertes ni descomptes. Oferta no aplicable en restauració ni en botigues. El descompte s'aplicarà en el moment del pagament. Si la reserva està subjecta a hoteleria o restauració, és imprescindible fer la reserva a booking@caldea-inuu.com o per telèfon en el 00376800995 esmentant "Promoció SOCI RACC".

Per aplicar el descompte en l'entrada n'hi ha prou amb realitzar el pagament amb la targeta RACC Master a ala recepció.

També et pot interessar...

Tornar a dalt