Tribu Woki

Tribu Woki és un estil de vida que busca tornar a les arrels, als nostres orígens, però en un context modern i actual. Des del principi hem apostat fermament per la qualitat del producte perquè, per a nosaltres, el veritable luxe està en les coses bones. Creiem que les coses han de ser senzilles, honestes i de qualitat. Per aquest motiu, treballem diàriament per oferir-te el millor producte, de temporada i de proximitat. 

El component ecològic que tant caracteritza Tribu Woki és molt important, per la qual cosa tots els aliments que trobaràs als nostres establiments s’obtenen mitjançant mètodes tradicionals i sense emprar substàncies sintètiques o químiques. A més dels seus múltiples avantatges nutricionals i de sabor, el consum de productes ecològics locals redueix l’impacte mediambiental i fomenta una activitat econòmica més justa per al productor. 
 
Amb la RACC Master, 5% de descompte als Organic Market i 10% de descompte als restaurants Satay Grill, Barraca a la Barceloneta, Barracuda a Castelldefels, Pg. Marimón i Carmelitas.
Condicions:
Promoció no acumulable a altres ofertes o promocions. Exclusiu per als centres indicats. 

També et pot interessar...

Tornar a dalt