Vistes que mai abans t'havien explicat

Voleu ser els primers a visitar llocs insòlits? Refugis antiaeris, palaus i edificis singulars esperen ser descoberts per tu! Vine, que no t'ho expliquin. I pel fet de ser soci del RACC, des de 0 €!

Llocs insòlits al Baix Llobregat

Refugi antiaeri de Gavà
Durant la Guerra Civil, Gavà era objectiu militar a causa de la fàbrica Roca, on es produïen projectils. Una de les respostes de la societat civil davant aquesta amenaça va ser la construcció de refugis, que avui es poden visitar en itineraris organitzats. Cada primer diumenge de mes a les 11 h. Imprescindible inscripció prèvia al tel. 93 263 96 10.

Bateria antiaèria Sant Pere Màrtir
La muntanya de Sant Pere Màrtir, magnífic mirador de Barcelona i el Baix Llobregat, va ser un espai estratègic durant la Guerra Civil, amb reflectors per descobrir l'aviació enemiga durant les nits de bombardeig i tres bases de formigó per acollir canons antiaeris. Una excursió per la muntanya permet conèixer el paper de les defenses antiaèries existents.

Roc de Benviure a Sant Boi de Llobregat
La torre de defensa medieval de Benviure va ser construïda al segle X per defensar la ciutat de Barcelona dels atacs procedents dels regnes d'al-Àndalus. Roc, un guerrer que es va quedar atrapat al segle X, ens explica per què es va construir la Torre de Benviure, les armes que utilitzaven, quines visites reials s'hi van allotjar i moltes altres curiositats.

Mirador de la xemeneia edifici Walden 7
Lloc de somni a 105 metres d'altura, on es pot gaudir d'una vista fantàstica sobre el Baix Llobregat i Barcelona, en una visió vertiginosa de 360 º. És una de les xemeneies de formigó més altes d'Europa, procedent d'una antiga fàbrica que va començar a funcionar l'any 1924. Se'n conserven intactes els forjats i les estructures de formigó.

Museu Palau Mercader a Cornellà de Llobregat
El Museu Palau Mercader, construït el 1865, va ser residència dels comtes de Bell-lloc i reuneix les col·leccions artístiques que la família Mercader-Belloch va traslladar-hi quan van fixar la residència a Cornellà de Llobregat. Situat al parc de Can Mercader.

La Colònia Güell i la Cripta de Gaudí
Descobreix el conjunt de la Colònia Güell, un dels llocs més destacats del modernisme català. L'església (cripta), declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, és una de les obres més importants d'Antoni Gaudí, ja que hi va experimentar noves tècniques que, més tard, va aplicar a la Sagrada Família.

Miradors d'avions del Prat
Seu, mira el cel i descobreix l’emoció de veure els avions de ben a prop! Els miradors d’avions del Prat, a la carretera de la platja, ens permeten conèixer i familiaritzar-nos amb la gran diversitat d’avions que arriben a l’Aeroport del Prat. Una experiència diferent i única.

Més informació a:
www.turismebaixllobregat.com / turisme@elbaixllobregat.cat
Twitter: @TurismeBaixLlob
Facebook.com/TurismeBaixLlobregat
Instagram.com/turismebaixllobregat

Condicions:

Descomptes per a famílies. Turisme Baix Llobregat us ofereix cupons amb descomptes per a aquestes i altres visites turístiques en família. Els podeu sol·licitar o descarregar gratis a www.turismebaixllobregat.com/cupons

També et pot interessar...

Tornar a dalt