Els nostres productes i serveis

Com tu, un milió de persones ens confien la seva tranquil·litat, gràcies a una oferta de serveis pensats perquè gaudeixin del seu dia a dia sense preocupacions i amb el suport d’un Club de persones que respon les 24 h.
 
Si encara no ets del RACC, fes un cop d’ull a aquesta pàgina i coneix tot el que podem fer per tu.

Tots els nostres productes

Si ja ets del RACC gaudiràs de l’assistència més completa del mercat i, a més, tindràs condicions exclusives en altres serveis com assegurances, formació o viatges. Si no ets del RACC, també pots contractar aquests productes i començar a formar part del nostre Club.

 • Assistència 24 h


  Estem preparats per ajudar-te les 24 hores del dia, coordinant els mitjans necessaris per solucionar una avaria a la carretera; per resoldre urgències a casa teva; per fer que ni t’adonis quan tens un problema estant de viatge; per respondre als teus dubtes legals... Oblida’t de preocupar-te per un imprevist. Si no ets del RACC,  tria quina assistència et pot interessar més.
 • Assegurances de cotxe


  Tota la nostra experiència en el món de l’automòbil ens ha servit per donar-te la millor protecció a la carretera. Perquè només hagis de preocupar-te de conduir i que quan tinguis un problema els nostres millors experts et donin una solució. Descobreix l'assegurança de cotxe que s'adapta a tu.
 • Assegurances de llar i personals


  L’assistència que oferim es basa en el beneficiari i la tranquil·litat de la gent del RACC. Per això tenim una assegurança a la teva mida i adaptada a les teves necessitats. Perquè ens preocupem pel teu dia a dia, tens la millor protecció a casa, per a la teva salut i la dels teus familiars, de viatge... A més, si ets del RACC tindràs condicions exclusives. Descobreix-les!
 • Formació


  Cada any, més de 10.000 alumnes es treuen el carnet de conduir a les nostres autoescoles. Després perfeccionen la conducció amb els cursos de conducció segura, o aprenen a gastar menys amb els de conducció econòmica. Un camí que va més enllà dels anys, en què t’acompanyem i t'ajudem a millorar. Descobreix els nostres cursos.
 • Viatges


  Troba tot el que necessites per concedir-te el viatge que sempre has somniat, com ara  vols, hotels, ofertes, vacances o circuits. A més, per ser del RACC tindràs descomptes exclusius i una atenció personalitzada a través de l’Agència Telefònica de Viatges 24 h (902 151 080) o a les nostres 13 oficines de viatges. 

I per ser del RACC, gaudeix de tots aquests avantatges exclusius

Si ets del RACC deus saber que, a més de tots els serveis anteriors, et pots beneficiar en exclusiva d’alguns privilegis pel simple fet de formar part del Club.
 • Descomptes
  Només pel fet de ser del RACC tens descomptes en moda, esports, teatres, cines, motor, viatges... A més, tenint la targeta de crèdit gratuïta RACC Master, també aconseguiràs descomptes especials a més de 6.000 establiments.
 • Targeta RACC Master gratuïta
  És una targeta de crèdit exclusiva per a la gent del RACC. A diferència de la targeta que puguis obtenir a la teva entitat bancària, amb la RACC Master no hauràs de pagar despeses d’emissió ni cap quota de manteniment, la pots vincular al teu banc habitual i et permet estalviar en les compres diàries.
 • Taller mecànic propi
  Aprofita els avantatges del nostre Taller, un espai per a la gent del RACC de Barcelona i l’àrea metropolitana amb assegurança d'auto al RACC: gaudiràs de la confiança i la garantia de qualitat del RACC en la reparació del teu vehicle per un sinistre.
 • Descomptes en la compra d'un cotxe
  Cotxes nous o de quilòmetre 0; dièsel o gasolina; berlina, 4x4, SUV… Et gestionem la compra d'un cotxe de manera fàcil i còmoda, amb assessorament imparcial en totes les marques i models, i condicions exclusives si ets del RACC.
 • Invitació a esdeveniments exclusius
  Per ser del RACC tindràs accés prioritari a esdeveniments que organitzem, com els campionats del món de la fórmula 1, ral·lis, motociclisme i altres esdeveniments: carnet d’or, cursa 10kmRACC, SalóRACC de l’automòbil...
 • Telefonia mòbil
  Amb la telefonia mòbil del RACC tens un servei de qualitat a la teva disposició, amb tarifes fàcils d’entendre, adaptades a les teves necessitats i un servei d’atenció al client disposat a ajudar-te les 24 hores.
 • ViaT
  Un servei exclusiu de telepeatge i pagament d’aparcaments amb què podràs viatjar de manera més còmoda i ràpida. A més, amb el ViaT pots estalviar-te les despeses de manteniment i tindràs descomptes en aparcaments.
Tornar a dalt