No et perdis els Yellow Days RACC especial Km0 i seminous!

 Del 13 al 15 de juny.

Aforament limitat!

Et truquem per concretar cita!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


El Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) o l'empresa del Grup RACC que ofereix el servei (veure www.racc.cat/quisom), com a responsable del tractament de les teves dades, utilitzarà les dades facilitades per enviar-te la informació sol·licitada i recomanar-te serveis o productes del RACC relacionats amb aquesta informació. Aquests tractaments els realitzarem sobre la base de la teva sol·licitud d’informació.


Les teves dades se cediran exclusivament a empreses del Grup RACC (més informació) amb finalitats administratives per realitzar accions comercials de productes i serveis propis del grup i per al compliment d’obligacions legals. Pots exercir els teus drets d’oposició, accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, revocació del consentiment i impugnació de qualsevol decisió basada en el tractament automatitzat de les dades per correu electrònic a dporacc@racc.es.


Pots consultar la Política de Protecció de Dades del RACC i sol·licitar més informació enviant un correu electrònic a inforacc@racc.es, visitant les nostres delegacions (mostra’m oficines) o trucant al telèfon 900 357 357.

Finançament amb condicions excepcionals

Amb avantatges exclusius, si compres el teu cotxe amb el RACC

L'assegurança de cotxe RACC amb preu millorat

© Copyright 2019 RACC Automòbil Club

Condicions d'ús i Política de privacitat