Servei de Telefonia Mòbil del RACC: Normativa RGPD i Condicions Generals

A partir del 25 de maig entra en vigor el nou Reglament General de Protecció de Dades. El seu objectiu és que gaudeixis de més transparència i control en el tractament de les teves dades personals. D’aquesta manera, Euskaltel, en qualitat del teu operador de Telefonia Mòbil juntament amb el RACC, podrà oferir-te un servei més adaptat a les teves necessitats.

Aquesta nova normativa et dona la llibertat de decidir com pots gestionar les teves dades personals d’una manera transparent, personalitzada i autònoma. El nostre compromís sempre ha estat oferir-te una experiència única:

  • Perquè estiguis a l’última, et comuniquem els productes més innovadors i no et perdis les ofertes i promocions especials més ajustades al teu perfil.
  • Perquè estiguis al dia de les notícies relacionades amb Euskaltel i les novetats tecnològiques del sector.
Recorda que sempre podràs consultar el tractament de les teves dades per aquestes vies: trucant-nos al 222 o a les Condicions Generals del teu contracte a www.racc.cat/telefonia-mobil. En cas que desitges actualitzar les teves dades hauràs de trucar al 222.

Des d’Euskaltel, en qualitat del teu operador de Telefonia Mòbil, tenim el compromís de garantir la seguretat de les teves dades personals en tot moment. Per això, hem nomenat una Delegada de Protecció de Dades que vetlla per la seguretat de les teves dades personals i que s’encarrega del compliment d’aquesta nova normativa. Podràs posar-t’hi en contacte a través d’aquesta adreça: dpd@euskaltel.com.

Si en vols més informació, pots consultar la normativa completa a partir del dia 25 de maig a www.euskaltel.com/rgpd-racc, trucant-nos al 222 o consultant les Condicions Generals del teu contracte a www.racc.cat/telefonia-mobil.

Informació bàsica sobre la protecció de dades:

  • Responsable del tractament de dades personals: EUSKALTEL, S.A.
  • Finalitat: prestació dels serveis sol·licitats i enviament de comunicacions comercials.
  • Legitimació: relació contractual per a la prestació de serveis i interès legítim per a l’enviament de comunicacions comercials.
  • Destinataris: administracions i organismes públics i prestadors de serveis que hagin de tenir accés a aquestes dades en virtut dels serveis que presten a Euskaltel.
  • Drets: accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com altres drets, tal com preveu la informació addicional.
  • Informació addicional: pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a les Condicions Generals de Contractació.
Tornar a dalt