Promoció "Agrupa les teves Assegurances"

Tens ja la teva assegurança de llar amb nosaltres? O potser la de cotxe? I per què no agrupes totes les teves assegurances? Ara, gràcies a la promoció "Agrupa les teves assegurances", podràs guanyar fins a 500 €!

Per què és millor agrupar les assegurances?

 • Guanya diners amb les assegurances
  Et farem una transferència al teu banc perquè gaudeixis del teu regal.
 • Et fem la vida més fàcil
  Gaudeix de la comoditat de centralitzar les teves assegurances amb nosaltres.
 • Amb la garantia del RACC 
  Som experts en assegurances i responem eficaçment en els moments clau. Els nostres clients ens valoren amb un 8,75 sobre 10.
 • Cobrim tots els àmbits de la teva vida
  Un cop al cotxe, goteres a casa, dubtes per un problema de salut inesperat... Quan estàs ben assegurat... Viu amb la tranquil·litat de ser del RACC.

Combina-les com tu vulguis

Assegurança d'accidents i cotxe; llar, salut i vida; cotxe i llar... Pots combinar-les com vulguis! Només recorda que com més assegurances tinguis, més t'emportaràs. Tens tot aquest any per acumular diners i gaudir de la promoció.

Si encara no tens cap pòlissa amb nosaltres, podràs gaudir del regal a partir de la segona. Exemples de combinacions si encara no tens cap assegurança amb nosaltres:
I si ja tens alguna assegurança amb nosaltres, tindràs premi des de la primera pòlissa que contractis. Exemples de combinacions si ja tens alguna assegurança amb nosaltres:

Comença a estalviar agrupant assegurances

Calcula ara el preu de la teva nova assegurança i et trucarem per fer-te una oferta personalitzada en funció de les pòlisses que vulguis agrupar i aplicant tots els descomptes disponibles.
* Preu de l'assegurança del cotxe calculada amb un Seat Ibiza Reference TDI 1.6 a tot risc amb franquícia de 150 €. Prenedor de 40 anys d'edat i 20 anys de carnet de conduir. L'assegurança de llar té com a referència un pis de 90m2 amb 4 habitacions, 30.000 € de contingut i continent il·limitat. La de vida, assegurança de 100.000 € de capital amb cobertura per defunció, i invalidesa absoluta i permanent amb un perfil d'assegurat de 40 anys, no fumador. Per últim, l'assegurança de salut està calculada sobre la base de 4 assegurats, pares de 40 anys, fills d'11 i 7 anys, en la modalitat completa amb copagament de 10 €.
Tornar a dalt