Assistència RACC

Oblida't de no saber què fer davant de qualsevol imprevist i gaudeix de molts serveis i avantatges que et faran la vida més fàcil a la carretera, a casa, de viatge o en el dia a dia. A més, si contractes l'assistència, podràs accedir a esdeveniments exclusius i et beneficiaràs de descomptes i promocions. 
 

Què inclou l'Assistència RACC?

 • Assistència en viatge
  Gaudiràs d’una única assegurança per als teus viatges de tot l’any, ja siguin en cotxe, avió, tren... Així no hauràs de preocupar-te per res si et passa alguna cosa: si perds les maletes, el passaport…
 • Assistència mecànica
  A diferència d’una assegurança de cotxe, tindràs assistència a la carretera, sigui quin sigui el cotxe que condueixis, les 24 hores, els 365 dies de l’any. I gràcies a la nostra gran xarxa de mitjans propis i mecànics, farem tot el possible per reparar la teva avaria perquè no hagis de passar pel taller. 
 • Assistència sanitària
  Estem al teu costat en els moments més difícils i posem els mitjans necessaris per donar-te la millor cobertura mèdica en els viatges, cobrint fins a 30.000 € en despeses mèdiques.
 • Assistència a la llar
  Enviem un tècnic a casa teva si tens una urgència de manyeria, lampisteria, vidrieria i electricitat, les 24 hores, fins i tot si és festiu.
 • Assistència jurídica
  Recorrem contra les multes de trànsit, sense límit, i resolem els teus dubtes legals: declaració de la renda o reclamacions de consum, viatges (pèrdua de maletes, cancel·lacions…).
 • Revisió de seguretat del cotxe
  Per evitar accidents és important mantenir el cotxe a punt. Per això, amb la teva Assistència RACC, cada any tens una revisió de seguretat del teu vehicle gratuïta. 
 • Recursos de multes
  El nostre equip d'advocats s'encarrega de recórrer contra les teves multes i d'assessorar-te en temes legals relacionats amb la conducció, perquè no hagis de preocupar-te de res més que conduir. 
 • Avantatges de ser soci RACC
  Si contractes l’Assistència RACC et converteixes en soci. Tindràs amb la tranquil·litat que si et passa algun contratemps, sigui l’hora que sigui, nosaltres et donem la nostra ajuda. A més, com a soci, gaudeixes d'una multitud d’avantatges i descomptes exclusius.
Videocamara Multisport FHD DV700 PRIXTON Contracta-la per 174,99 €/any Contracta l'Assistència RACC
I ara...
- Una càmera de vídeo de regal.
- La teva parella tindrà l'assistència gratuïta el primer any.

Tens menys de 30 anys? Només et costarà 88 €.
Tornar a dalt