El Baix Llobregat en família

Coves, mines prehistòriques, termes romanes, l'obra més autèntica de Gaudí i moltes altres activitats divertides... A només un salt de Barcelona!

Descobreix, des de 0 €, tot el que t'ofereix el Baix Llobregat amb descomptes per a visites turístiques! Consulta els descomptes per a famílies dins l'apartat Condicions.

Activitats per a totes les edats

Espais naturals del delta del Llobregat
Sabies que el delta del Llobregat conserva una de les zones humides més importants de Catalunya? Gaudeix d'una experiència única on trobaràs diferents ambients naturals, la part final del riu Llobregat, llacunes i aiguamolls, pinedes litorals sobre dunes i platges verges, i una important fauna, especialment d'aus aquàtiques.

CRAM
Saps com es recupera una au o una tortuga rescatada del mar? Als espais naturals del delta es troba el CRAM, unes instal·lacions capdavanteres en clínica i recuperació de cetacis, tortugues i aus marines.

Catalunya en Miniatura i el Bosc Animat
Coneix el parc temàtic de maquetes en miniatura, un dels més grans del món amb una exposició a l'aire lliure dels monuments i els edificis més emblemàtics de Catalunya. També pots descobrir el Bosc Animat, una autèntica activitat d'aventura en l'altura dels arbres, entre tirolines, lianes, passarel·les i moltes altres sorpreses!

Roc de Benviure a Sant Boi de Llobregat
La torre de defensa medieval de Benviure va ser construïda al segle X per defensar la ciutat de Barcelona dels atacs procedents dels regnes d'Al-Àndalus. Roc, un guerrer que es va quedar atrapat al segle X, ens explica per què es va construir la Torre de Benviure, les armes que utilitzaven, quines visites reials es van allotjar allí i moltes altres curiositats.

Parc arqueològic Mines de Gavà
Viu l'experiència de participar en una innovadora expedició arqueològica i segueix totes les pistes que et dona aquest jaciment únic a Europa.
    
Itinerari Jujol a Sant Joan Despí
Jujol va ser una figura clau en el modernisme del Baix Llobregat. A Sant Joan Despí podem trobar la seva empremta més marcada.

Els museus d’Esplugues
Sabies que Esplugues va ser un centre productor de ceràmica modernista d'espais tan singulars com el Parc Güell o la Casa Ametller de Barcelona? Visita el Museu Can Tinturé i el Museu de Ceràmica La Rajoleta, i endinsa't en els forns de l’antiga fàbrica Pujol i Bausis.

Museu Agbar de les Aigües
Vine a visitar un museu contemporani dedicat a l'aigua, situat en un complex industrial d'estil modernista perfectament conservat.

Museu de Sant Boi: termes romanes, Can Barraquer i Torre de Benviure
Can Barraquer, seu central del museu de Sant Boi, va ser la casa d'estiueig on Rafael Casanova va passar els últims anys de la seva vida, enmig del nucli històric i molt a prop de les termes tomanes, Can Torrents i la Torre de Benviure.

Museu de Matemàtiques de Catalunya a Cornellà de Llobregat
Una exposició que mostra les matemàtiques des d’una altra perspectiva, tot trencant la seva imatge de matèria freda, difícil i abstracta. Situat a la planta superior del Museu Palau Mercader de Cornellà, està format per jocs, construccions i elements diversos.

La Colònia Güell i la Cripta de Gaudí
Descobreix el conjunt de la Colònia Güell, un dels llocs més destacats del modernisme català i una de les obres més importants d'Antoni Gaudí.

Activitats en família amb Fundació Sigea
Visites guiades al delta del Llobregat i activitats gastronòmiques a l'entorn del parc agrari del Baix Llobregat.

Pasturem un ramat d’ovelles
Coneix un ramat d'ovelles i acompanya un pastor amb el seu gos per la muntanya de Sant Ramon, a Sant Boi de Llobregat. Descobrireu un ofici tradicional al costat de casa!

Caçations a Vallirana
Els tions de Nadal s'han escampat pels boscos del Baix Llobregat, vine a caçar el teu! Les muntanyes de Vallirana són conegudes per la gran afluència de tions que venen a amagar-se just abans de Nadal: no perdeu l’ocasió de viure l’experiència del Caçations amb els més petits de la casa. Tot buscant sota pins i romaní, viureu un dia d’emocions, natura i tradicions.

Més informació a:
www.turismebaixllobregat.com / turisme@elbaixllobregat.cat
Twitter: @TurismeBaixLlob
Facebook.com/TurismeBaixLlobregat
Instagram.com/turismebaixllobregat

Condicions:

Descomptes per a famílies. Turisme Baix Llobregat us ofereix cupons amb descomptes per a aquestes i altres visites turístiques en família. Els podeu sol·licitar o descarregar gratis a www.turismebaixllobregat.com/cupons

També et pot interessar...

Tornar a dalt