Epicentre

És el nou centre de visitants del Pallars Jussà, el punt neuràlgic d'informació turística de la comarca i l'espai on s'expliquen els valors del seu patrimoni cultural i natural. Ofereix una experiència atractiva de lleure cultural, mostra els atractius de la comarca i motiva els visitants a descobrir paisatges, el llegat històric, recursos, productes i serveis.

Es tracta d'un espai de visita imprescindible per a qui vulgui conèixer el Pallars Jussà, saber quines són les opcions per fer visites i activitats, i gaudir dels productes locals i de l'oferta turística.

Amb la teva RACC Master, tindràs accés a Epicentre al preu de l'entrada reduïda*.


Encara no tens la RACC Master? Sol·licita-la aquí

El centre es reparteix en set sales tematitzades:

- Sala 3D: experiència audiovisual orientada a mostrar els principals atractius.
- "Geologia i terra de dinosaures": formacions geològiques i restes paleontològiques ens conviden a fer un viatge en el temps al llarg de 4.600 milions d'anys.
- "L'espectacle de la natura": la disposició peculiar de serralades, valls i congostos ha esculpit un paisatge espectacular, feréstec, ple de contrastos i amb una biodiversitat riquíssima.
- "Els sons de la nit": espai on dominen els elements de la natura que ens ofereixen una de les millors bandes sonores.
- "El pas de les cultures": l'evolució de la humanitat, amb coves prehistòriques, el romà municipium aesonensi, torres i castells fins a la història més recent.
- "Històries del Pallars": ant els protagonistes dels grans esdeveniments com les persones anònimes ens transmeten una multitud d'històries.
- "Escolta una història": velles històries plenes d'éssers fantàstics i d'experiències verídiques i colpidores, escoltades una i mil vegades.

Pots visitar Epicentre al pg. del Vall, 13, de Tremp.

Horaris:
. Del 24 de juny a l'11 de setembre: de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h / Diumenges i festius, de 10 a 13 h.
. Del 12 de setembre al 23 de juny: dilluns, dimecres i dijous, de 10 a 14 h / Divendres i dissabtes, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h / Diumenges i festius, de 10 a 13 h / Dimarts tancat.

Preu:
Entrada general: 3 € / De 0 a 8 anys: entrada gratuïta / Entrada reduïda: 2 €*

Més informació a pallarsjussa.net/epicentre#, al telèfon 973653470 o al correu electrònic epicentre@pallarsjussa.cat
Condicions:
* Es considera reduïda l'entrada per a famílies nombroses i monoparentals, per a majors de 65 anys i per a la gent del RACC amb la RACC Master.

També et pot interessar...

Tornar a dalt