Grandvalira

Grandvalira: el domini esquiable més gran del sud d’Europa.

210 quilòmetres, 128 pistes per a tots els nivells i el 65% de la superfície innivada. Acadèmia d'esquí amb més de 400 monitors titulars, 60 punts de restauració i més de 20 activitats d'aventura. Zones de freeride, snowparks i circuits d'esquí de muntanya. Grandvalira, seu de grans esdeveniments esportius a escala mundial.

Gràcies a la teva RACC Master, descompte del 5% el primer dia d’esquí sobre el PVP del forfet de dia. Tarifa web i 15% de descompte a partir del segon dia d’esquí i següents.

I a més, pel fet de ser soci del RACC, fins al 8% descompte en el forfet de diversos dies.

Encara no tens la RACC Master? Sol·licita-la aquí

Forfet 1 dia d'esquí: 45,60 € (2,40 € d'estalvi).
Forfet segon dia d'esquí i següents: 40,80 € (7,20 € d'estalvi).

El descompte s'aplica sobre la tarifa web (48 €) i no sobre la tarifa en taquilles (49 €). Compra el forfet i indica els 4 primers dígits de la teva RACC Master aquí: https://www.grandvalira.com/forfait-plus.
 
La promoció per a socis és en exclusiva per a compres a les oficines del RACC de Túnel del Cadí (973 51 00 05) o de Puigcerdà (972 88 04 34).

Condicions:

Oferta vàlida fins al final de la temporada (08/04/2018) per a tots els titulars i beneficiaris de la targeta de soci del RACC. 
Oferta vàlida comprant el forfet a través del web plus.grandvalira.com.
Imprescindible presentar la targeta de soci en el moment de recollir el forfet. Si ja has comprat els forfets prèviament, no podràs beneficiar-te d’aquesta promoció. 
Vàlid per als forfets d’Adult, de Junior i d'Infant. Els menors de 6 anys tenen el forfet gratuïtament. Aquesta oferta només s’aplica els 2 primers dies d’esquí a Grandvalira amb el forfet Plus+. A partir del 3r dia i els següents, el descompte aplicat serà del 15% lineal sobre el preu del forfet d’1 dia.

També et pot interessar...

Tornar a dalt