Marítim

El Marítim està situat a la planta superior del Reial Club Marítim de Barcelona, amb un gran menjador amb una vista de 360º sobre el port esportiu, que proporciona una sensació de més proximitat al mar.

S'ha convertit en el nou punt de trobada per a tot tipus de públic, especialment per als que aprecien el peix de qualitat, per als amants de la bona cuina marinera, per als que cerquen plaers o per als que senzillament volen deixar-se portar en bona companyia.


Amb la RACC Master, 10% de descompte al Restaurant Marítim de Barcelona, especialistes en arrossos i peix fresc. Només valid per a la carta.


Encara no tens la RACC Master? Sol·licita-la aquí

La seva especialitat són els arrossos, fets al més pur estil d'Alacant. A més, propostes irresistibles per picar, també amb sabor mariner, com les ostres gallegues, les croquetes casolanes de rap i gambes, les sardines a la llenya, les navalles a la brasa amb olivada i pinyons o l'assortiment de peix fresc, entre d'altres. El peix també es fa a la llenya, o al forn, amb una base de patates o a la cassola a la sal amb herbes aromàtiques.

Un espai per evadir-se del món, tot l'any, i gaudir del mar.

Més informació a www.maritimrestaurant.es

Condicions:

Promoció no acumulable a altres ofertes ni descomptes. Només valid per a la carta.

També et pot interessar...

Tornar a dalt