Roc Blanc Hotels

Roc Blanc Hotels, les millors escapades a un pas de Barcelona: Roc Blanc (Andorra) i Termes Montbrió (Costa Daurada), hotels per submergir-se en el termalisme i el benestar.

Amb la RACC Master, 20% de descompte de diumenges a divendres, ambdós inclosos, i 10% dissabtes, ponts, Nadal i Cap d'Any (sobre les tarifes públiques).
Hotel Roc Blanc, en ple centre comercial d'Andorra i a 5 minuts dels funiculars per pujar a les pistes d'esquí. Disposa de 157 habitacions estàndard, superiors, prèmium, etc., i d'un spa termal i carta de serveis. Ofereix als membres del RACC un descompte del 20% de diumenge a divendres (10% dissabtes, ponts, Nadal i Cap d'Any), en règim d'allotjament i esmorzar i en els programes i serveis a la carta de l'spa termal.

Hotel Termes Montbrió a la Costa Daurada. Té 214 habitacions estàndards, superiors i suites temàtiques, un jardí de 4 ha, un spa termal amb programes i serveis a la carta, un espai lúdic Aquatonic de més de 1.000 m2 d'aigua termal. Ofereix als membres de RACC Master un 20% de descompte de diumenge a divendres, ambdós inclosos (10% dissabtes, ponts, Nadal i Cap d'Any) en règim d'allotjament i esmorzar i en els programes i serveis a la carta de l'spa termal i a l'espai lúdic Aquatonic.

Més informació a www.RocBlancHotels.com


Encara no tens la RACC Master? Sol·licita-la aquí

Condicions:
No acumulable a ofertes ni paquets web de Roc Blanc Hotels. Descomptes aplicables al règim d'allotjament i esmorzar i als programes i serveis a la carta de l'spa termal. És important fer la reserva prèvia per e-mail o telèfon, identificant-se com a soci RACC i afegint el codi de descompte AC1049.

Contacte Hotel Roc Blanc:
hotelrocblanc@rocblanchotels.com
Tel: (376) 871 400

Contacte Termes Montbrió:
hoteltermes@rocblanchotels.com
Tel: (34) 977 814 000

També et pot interessar...

Tornar a dalt