Tuna Tour

Viu una de les aventures més especials, plena de sensacions per als cinc sentits i apta per a totes les edats. Podràs submergir-te amb les tonyines més grans del món i gaudir de moments apassionants.

Amb la RACC Master aconsegueix un 10% de descompte. Fes la reserva prèvia esmentant la promoció. La temporada comença el 6 d'abril.


Encara no tens la RACC Master? Sol·licita-la aquí

L'experiència comença al port de l'Ametlla de Mar (Tarragona), a bord d'un catamarà modern i innovador. El paisatge litoral de la Costa Daurada i el delta de l'Ebre t'acompanyarà durant tot el viatge fins a les piscines de tonyina vermella Balfegó, a 2,5 milles nàutiques (gairebé 5 km) de la costa. Un com hàgiu amarrat a les piscines, un professional de l'equip explicarà com viuràs una de les millors aventures de la teva vida: nedar entre centenars de tonyines vermelles del Mediterrani.

Durant el trajecte descobriràs la història i la pesca d'aquest gegant vermell a través d'un audiovisual i, de tornada, coneixeràs en un vídeo el procés de comercialització de la tonyina vermella a Balfegó a través de la traçabilitat. Finalment, arribant al port, podràs delectar-te assaborint un dels plaers gastronòmics més apreciats del món . Que no t'ho expliquin... Viu-ho!

Més informació a www.tuna-tour.com

Condicions:
Promoció no acumulable a altres ofertes ni promocions.

També et pot interessar...

Tornar a dalt