El Llac dels Cignes

Descompte del 25%!
Del 9 al 13 de maig, gaudeix d'un descompte exclusiu de gent del RACC per a veure El Llac dels Cignes al Teatre Victòria.

Informació pràctica

  • Vine a veure El Llac dels Cignes al Teatre Victòria del 9 al 13 de maig.
  • Descompte exclusiu del 25% per a gent del RACC!

Condicions

  • Places limitades.
  • Preu exclusivament per a gent del RACC.
  • Identifíca't com a soci a "Comprar entrada" i podràs adquirir l'entrada amb el descompte aplicat.

El Llac dels Cignes

El Llac dels Cignes és un dels ballets més populars i pertany al repertori internacional de ballets clàssics. Malgrat ser tan conegut, aquest ballet és una obra brillant del magnífic compositor Tchaikovsky i segueix sent ja des de fa anys una parada obligatòria per al públic amant de la dansa.

La combinació entre l'exquisida música de Tchaikovsky, juntament amb la fascinant i típica història de romanç tràgic, fan possible que els millors ballarins mostrin els elements més impressionants de la seva tècnica i la màgia de la seva interpretació en les elaborades coreografies grupales i solísticas.

La coreografia de Marius Petipa i Lev Ivanov brinda no només l'oportunitat de veure destacats pas de deux dels principals solistes sinó també lluir a tota la companyia en brillants moments.

Il·luminats per la lluna, els solos del Príncep i Odette/Odile juntament amb l'espectacularitat dels balls del palau converteixen al Llac dels Cignes en un ballet clàssic ple d'inspiració i romanticisme. 
Comprar entradaGaudeix del descompte exclusiu per a El Llac dels Cignes al Teatre Victòria. 

Usuari: raccli
Contrasenya: 2013
Tornar a dalt