RACC Travel

Si no acostumes a viatjar en cotxe, amb l’assistència Travel tindràs protecció davant de qualsevol problema, aquí o a l’estranger. Et servirà per a tots els viatges i per a tot l’any. 

Què inclou l'assistència Travel?

 • Assistència en viatge
  Si durant un viatge tens un problema i no pots tornar a casa, t’allotgem en un hotel a tu i els altres ocupants fins que el solucionem.
 • Assistència jurídica
  Resolem els dubtes que tinguis en l’àmbit legal: declaració de la renda, reclamacions de consum, temes relacionats amb viatges (pèrdua de maletes, cancel·lacions)....
 • Assistència sanitària
  Estem al teu costat en els moments més difícils i posem els mitjans necessaris per donar-te la millor cobertura mèdica siguis on siguis. A més, cobrim les despeses mèdiques que puguis tenir durant el viatge fins a 30.000 €.
 • Avantatges de ser soci RACC
  Contractar la teva assistència Travel significa no tan sols gaudir d'una assistència completa en tots els teus viatges, sinó també tenir la tranquil·litat que si tens algun contratemps, sigui l’hora que sigui, nosaltres t'ajudem. A més, et converteixes en soci RACC i tindràs un munt d’avantatges, descomptes, esdeveniments exclusius…
Disponible per a més grans de 30 anys. Si tens menys de 30 anys gaudeix de les mateixes cobertures en viatge amb Racc Jove.
Tornar a dalt