Míriam Ponsa: emprenedoria de tradició familiar a RACC Magazine

Por: RACC Blog

RACC Magazine juliol 2014 La sòcia del RACC Míriam Ponsa, dissenyadora que va guanyar el premi a la millor col·lecció del passat 080 per les seves Dones Mula, és la portada de l’últim número de RACC Magazine. Es defineix com una ànima lliure de la moda i reconeix que va anar a parar en aquest món perquè li donava “grans dosis de llibertat creativa”. I així ha seguit el seu camí i s’ha fet un lloc en la moda catalana, experimentant en teixits i apostant per una producció de proximitat: “la crisi de la moda catalana només se superarà produint al nostre país, creient en la nostra pròpia indústria”. No et perdis la seva entrevista, també en format vídeo dins la secció “Parlem amb”.

Has de comprar una cadireta de cotxe per als teus fills? T’ajudem a escollir la millor, la més segura. El reportatge “Segurs dins el cotxe” inclou consells per comprar la més adequada i també com utilitzar-la. I alguna que altra curiositat: sabies que el primer sistema de retenció documentat data del final del segle XIX?

Si estàs a punt de començar vacances en família, si ets dels que planifiques a última hora, t’esperen destins com Suïssa, França, Dinamarca o Menorca per gaudir com nens! Parcs d’atraccions, rutes a cavall, museus, dormir en una granja…, viatjar serà una gran aventura aquest estiu. Sardenya, Orlando, Vancouver, Lapònia són altres destins que fan les delícies de petits i grans. I tot amb els millors preus de l’Agència de Viatges RACC.

La prova motor també arriba molt estiuenca. Provem l’Opel Cabrio 1.4 Trubo 140 CV, un cabrio mitjà entre els petits i grans descapotables. Però n’hi ha més: no et perdis el reportatge de “Conducció a cel obert”, perquè hi trobaràs descapotables des de 25.000 € fins als més exclusius. I al final, el més conegut: el Ford Thunderbird de Thelma & Louise.

Amant de les dues rodes? Vas anar a les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme? És una de les proves de resistència amb més tradició a casa nostra, i en aquest número t’expliquem com es viu, els pilots amb més palmarès de la prova, les marques reina, la vida als boxes, el públic… Ha plogut molt des dels orígens d’aquesta prova a Montjuïc, però segueix sent una prova especial en el constant volta a volta de la moto al Circuit de Barcelona-

Cada hora s’avarien més de 500 vehicles a les vies urbanes i interurbanes de tota Espany. El Cotxe Taller del RACC repara el 88% dels vehicles a l’instant. Un àngel de la guarda equipat amb les últimes tecnologies i dirigit per mecànics especialistes i connectats a la informació tècnica. Puja dins aquest vehicle dissenyat pel RACC i descobreix per què et resol una avaria a la carretera en menys de 30 minuts.

Com a cada número, els #EmprenedorsRACC no deixen de sorprendre’ns amb els seus projectes. En aquest número, sobretot, parlem de mobiliari: ergonòmic per seure bé, reciclat i sostenible, o adaptat per a una furgoneta de viatge. Els socis Joan S. Rodó i Cristina de Zárate, Pep Aguilera, Adam Grifoll i Miquel Orozco et presenten els seus projectes d’emprenedoria. Tu també en tens un i vols publicar-lo al blog, a les revistes i a les xarxes del RACC? Escriu-nos a participa@racc.es i el publicarem!

Consells per anar de festivals de música, els millors descomptes en oci utilitzant el carnet RACC i la targeta RACC Master…, el nou web del RACC i una secció d’hemeroteca amb tots els números anteriors de RACC Magazine completen aquest magazine que pots consultar cada mes, de forma gratuïta, al teu PC, tauleta o mòbil.