Contacte

Estem amb un pam d’orelles! Fes-nos arribar comentaris, suggeriments i propostes de millora. Omple el formulari i envia’l perquè et responguem al més aviat possible.


Telèfons de contacte

Consulta'ns els teus dubtes al 900 357 357. Si necessites sol•licitar assistència pots trucar les 24 hores del dia, tots els dies de l’any, al 900 242 242, i si ets a l'estranger, al +34 934 955 152. Per a queixes o reclamacions de RACC Assegurances, RACC Mòbil, Targeta RACC Master o serveis mèdics, tens el telèfon gratuït 900 700 702. L’horari d’atenció telefònica és de dilluns a divendres de 9 a 21 h (durant el mes d’agost, de dilluns a divendres de 8 a 15 h).

LOPD

La Llei de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) té per objectiu garantir i protegir, pel que fa al tractament de les dades personals, les llibertats públiques i els drets fonamentals de les persones físiques i, especialment, el seu honor i la intimitat personal i familiar.

Pots exercir els teus drets de cancel·lació i oposició des d'aquesta pàgina.

Dret de desistiment

D’acord amb el que disposa la normativa vigent en matèria de defensa dels consumidors i usuaris, l’usuari que contracti a distància tindrà el dret a desistir del contracte en un termini de 14 dies naturals des de la recepció del producte objecte del contracte, o des que es formalitzi el contracte si l’objecte és la prestació de serveis. Aquest dret es podrà exercir seguint les instruccions indicades en el document de desistiment de compra. El dret de desistiment no serà aplicable en aquells contractes de prestació de serveis l’execució dels quals hagi començat, amb l’acord del consumidor i de l'usuari, abans de finalitzar el termini de 14 dies naturals.

Envia'ns un missatge

Si prefereixes enviar-nos un missatge, pots fer-ho a través de l'adreça de correu electrònic: inforacc@racc.es.
Tornar a dalt