Coneix-nos

Qui hi ha darrere del club d’automòbil més gran del país? Descobreix els nostres valors i les bases d’un projecte que destaca per la qualitat, la fidelitat i l’esperit d’innovació que ens ha portat a ser líders durant més d’un segle.

Així som: els nostres valors

 • Reputació
  El RACC és avui el club de l’automòbil més gran d’Espanya i una organització de referència en l’àmbit de la mobilitat internacionalment.
 • Proximitat
  La proximitat als nostres socis ens permet anticipar en què podem ser-los útils i respondre a les seves necessitats amb la màxima agilitat i eficiència.
 • Innovació
  Contínuament busquem les millors solucions, tecnològiques i humanes, per estar al costat dels nostres socis siguin on siguin, les 24 hores, els 365 dies.
 • Qualitat
  Entenem la qualitat com el compromís de millora constant en l’atenció i els serveis als nostres socis i els seus familiars més propers.
 • Fidelitat
  Per a nosaltres, l’atenció al soci és la nostra màxima prioritat. Som fidels als nostres socis i, gràcies a això, els nostres socis són fidels al RACC.
 • El pilar del Club, els nostres socis

  El pilar del Club, nuestros socios

  La nostra missió és assistir i ajudar els nostres prop d’un milió de socis, contribuint a millorar la seva qualitat de vida i la del seu entorn familiar mitjançant uns serveis útils, àgils i eficients.

 • Aposta per una mobilitat sostenible

  A través de la tasca de recerca i divulgació de la nostra Fundació i dels serveis als socis, treballem en el foment d’una mobilitat segura i respectuosa amb el medi ambient.

 • Passió per l’esport de motor

  Donem suport a les noves generacions de pilots i som el primer club del món que ha organitzat tres proves puntuables per als mundials respectius: Fórmula 1, MotoGP i Ral·lis.

Convocatòria de l'Assemblea General Ordinària de Socis Compromissaris

La Junta Directiva convoca els Socis Compromissaris per a la celebració de l'Assemblea General Ordinària que tindrà lloc en una única convocatòria el proper dimarts 26 d'abril al Palau de Congressos de Catalunya (av. Diagonal, 661-671, Barcelona), a les 16.30 hores.


Tornar a dalt