On pots anar aquest estiu

Per: Sandra Mariages

Viajar

Saps quines destinacions estan de moda aquest any? Si encara no tens les teves vacances decidides i busques inspiració per viatjar a l’estiu, a continuació et proposem cinc destinacions que són tendència i que t’encantaran!

Cinc destinacions TOP on anar a l’estiu

Aquestes propostes per viatjar a l’estiu estan molt de moda i no pas perquè ho diguem nosaltres, sinó perquè inunden les xarxes socials com Instagram de fotos i vídeos… I qui no vol anar a aquests llocs tan espectaculars? Per cert, parlant d’Instagram, ja ens segueixes al nostre compte @RACCtravel?

Illes Balears

Una destinació nacional que és com viatjar al paradís, en especial una que té unes platges espectaculars. Parlem de Menorca, un tresor de la Mediterrània. Si us agrada aquesta proposta, us aconsellem llegir la nostra Guia per viatjar a Menorca, on trobareu consells i informació sobre què veure i què fer a l’illa.

Viajar en Verano a Menorca

Platja de Menorca

Islàndia

Coneguda com l’illa de foc i gel, aquí la gent no va a la platja a prendre el sol, però gaudiràs d’uns paisatges impressionants: glaceres, guèisers, cascades…, una terra verda ideal per als amants de la natura en estat pur i dels que volen viatjar a l’estiu escapant de les altes temperatures.

Viajar a Islandia

Viatjar a Islàndia a l’estiu

Albània

Has sentit a parlar d’Albània darrerament?, perquè és un destí que s’està posant molt de moda. Per la seva proximitat, els preus barats, el bon menjar i les platges, que no tenen res a envejar a les del Carib, últimament ha anat escalant posicions fins a convertir-se en una de les nostres destinacions favorites per viatjar a l’estiu. T’agradarà molt Albània si ets dels qui prefereixen descobrir llocs poc coneguts.

Viajar en Verano a Albania

Platja d’Albània

Els Estats Units

Anar als EUA és el viatge clàssic dels clàssics. Qui no té el somni americà de viatjar amb cotxe pels Estats Units com a les pel·lícules? Una ruta fly & drive pels parcs de la Costa Oest dels EUA és, sens dubte, una de les cinc destinacions més TOP de l’estiu.

Viajar a Estados Unidos

Ruta amb cotxe per la Costa Oest dels Estats Units

Tailàndia

Tailàndia és d’aquelles destinacions que sempre apareixen a totes les llistes. No importa quan llegeixis això. El seu exotisme crida molt l’atenció i les platges d’illes remotes són el paratge perfecte per desconnectar de tot i recarregar piles a l’estiu.

Thailandia Viaje

Viatjar a Tailàndia

Abans de fer les maletes, segueix aquests consells de viatge!

Sabem les ganes que tens de fer les maletes, pujar al cotxe, en un vaixell o en un avió i viatjar, però abans de començar l’aventura fes-nos cas i segueix els nostres consells per no endur-te una sorpresa:

  • Controla que tinguis la documentació necessària en regla (passaport, DNI, carnet de conduir internacional…) i tramita el visat, si cal.
  • Contracta una assegurança de viatge amb cobertures covid-19 i que inclogui també la cancel·lació del viatge, perquè mai se sap què pot passar…
  • També és important tenir cura de la teva salut quan viatges. Si vas a algun país exòtic, consulta si cal alguna vacuna o prevenció d’alguna malaltia específica.
  • Abans de fer la maleta, mira la previsió del temps i adequa l’equipatge a les temperatures del país de destinació.
  • Si la moneda de curs legal de la destinació on viatjaràs a l’estiu no és l’euro, informa’t si pots canviar diners abans de viatjar i fes-ho amb temps. Però si has de canviar un cop arribis al lloc, recorda portar prou efectiu.
  • Tant si t’agrada viatjar a l’aventura com si no, és important conèixer abans d’arribar el més important sobre el lloc que visitaràs: cultura, tradicions, gastronomia, llocs imperdibles… Compra’t una guia o cerca informació per internet!

Informa’t sobre aquestes cinc destinacions o sobre el viatge dels teus somnis aquest estiu a RACCtravel.com