RACC Explorer, el nou planificador de viatges a mida amb intel·ligència artificial

Per: Deyanira García

Aquesta aplicació web, a l’abast de tothom, permet crear plans de viatge totalment personalitzats mitjançant la IA.

REVISTA RACC

Estàs pensant en la teva pròxima destinació per a una escapada o un viatge llunyà? Accedeix a RACC Explorer i aconsegueix la teva ruta viatgera de manera senzilla i ràpida. Aquest web, accessible per a tothom i des de qualsevol racó del planeta, et permet preparar de manera 100% personalitzada el teu pla de viatge en tan sols un minut. És fàcil i ràpid: introdueix els paràmetres (destinació, dates, pressupost i acompanyants) i les preferències quant a tipus de viatge (turístic,
alternatiu o mix) i l’eina et proporciona en segons un pla sobre què pots fer i veure cada dia. No només això, RACC Explorer també t’aporta tota la informació útil que cal tenir en compte, com ara documentació obligatòria, vacunes i alertes sanitàries, divisa, idioma, tipus d’endoll i gastronomia típica, entre d’altres.

Turisme responsable

El projecte, a càrrec de l’àrea de New Business Lab del RACC, juntament amb una comunitat de bloguers especialitzats en viatges, inclou una clara aposta pel turisme responsable i sostenible.
Amb aquest criteri, entre les propostes generades a través de la intel·ligència artificial, destaquen les que promouen l’ecosistema, l’economia, la cultura, la societat i l’entorn natural del lloc triat. Si tens destinació, tens pla de viatge amb RACC Explorer.

Visita racc.cat/raccexplorer.