Aquest mes a la Revista RACC del juny

Por: RACC Blog

486_Portada Laia Sanz OK_CAT.indd Laia Sanz, pilot RACC de trial i enduro, reivindica amb triomfs el paper de la dona en el món de la moto. Ha superat els 15 mundials del mític Agostini i el seu últim èxit ha fet història: acabar novena al Dakar. Protagonista a la portada, la vam entrevistar i ens explica com viu una carrera d’èxits.

A la Revista RACC del juny parlem amb aquesta jove pilot i amb altres socis. La reconeguda dissenyadora de catifes Nani Marquina, el president de Play & Train Josep Maria Juncadella apropa l’esport a persones amb algun tipus de discapacitat, socis emprenedors que ens expliquen els seus projectes, i socis que expliquen com el RACC els va ajudar en una incidència durant de viatge. Aquests i molts més temes sobre mobilitat, motor, viatges i serveis per al soci.

FUNDACIÓ RACC: 20 ANYS AL SERVEI DE LA SOCIETAT

La Fundació RACC va complir 20 anys el 2014. Descobreix en aquest número les iniciatives que han fet possible reduir els accidents un 70%, moltes de les quals han estat impulsades pel RACC.

10 NOVETATS DE MOTOR PER A AQUEST ESTIU

Arriba l’estiu i amb ell la moda dels descapotables, els esportius i els cotxes amb molt d’espai. A la Revista et mostrem les darreres novetats del motor per a totes les necessitats i totes les butxaques: Alfa Romeo 4C Spider, Citroën DS3 Cabrio, Volkswagen Golf Alltrack, Ford S-Max, BMW Sèrie Gran Tour, Volvo CX90, Skoda Superb, KIA Picanto, Opel Corsa OPC, Audi A3 Sportback e-Tron.

“HI HA CATIFES PER A TOTS ELS ESPAIS DE LA CASA”

Nani Marquina impregna amb estètica i personalitat pròpia un element de decoració tradicional en totes les cultures i que, segons aquesta sòcia RACC, “pot estar a qualsevol espai de la casa: al menjador, però també al bany i fins i tot a la cuina” . Entrevistem la presidenta del FAD (Foment de les Arts i del Disseny) que gràcies a la seva professió viatja per tot el món i alguna vegada ha hagut de trucar al RACC des de lluny…

“AMB EL MEU PROJECTE DISSENYO GUITARRES ELÈCTRIQUES AL MEU GUST”

El soci RACC i emprenedor Salvador Soriano va començar a col·leccionar guitarres elèctriques i es va adonar que cap li agradava del tot. Va decidir dissenyar una guitarra al seu gust, i després ja no va parar. Avui fabrica guitarres i baixos elèctrics artesanals, peces úniques a les quals dedica un mes de treball, a part dels acabats i el temps de cura. A la Revista trobaràs més casos com ell, #EmprenedorsRACC que ens expliquen els seus projectes.

“L’ESPORT EDUCA LES PERSONES, AMB O SENSE DISCAPACITAT”

El soci RACC Josep Maria Juncadella dirigeix Play&Train, una associació sense ànim de lucre que apropa l’esport a persones amb algun tipus de discapacitat. El vam entrevistar i ens explica les activitats que aquest estiu organitza la seva entitat: surf a les escoles de la costa catalana i Fuerteventura, campaments multiesport a la Molina i fins i tot esquí en glaceres dels Alps.

 

I també en aquest número …

TECNOLOGIA 100% ÚTIL. Últimes novetats tecnològiques de les marques de motor perquè els cotxes siguin més segurs i ecològics.

PANORAMA SUV. Espai, conducció elevada i estètica tot terreny. Et presentem sis nous SUV per a aquest estiu.

MÉS QUE PLATJA. Deu destins per viure un estiu prop del mar en família, amb senderisme, parcs temàtics, festivals, gastronomia…

RUTA DEL CAVA. De viatge amb cotxe per la comarca de l’Alt Penedès, amb paratges singulars entre vinyes i una visita exclusiva a les caves Segura Viudas.

ECONOMIA COMPARTIDA. Lloguer de vehicles entre particulars i intercanvi de casa amb famílies de tot el món: amb el RACC, SocialCar i Knok és més fàcil.

En vols veure més? Entra a la Revista RACC del juny.