Tot el que has de saber per a la temporada d’esquí

Per: Núria Sales

seguro esqui

Des del RACC ens preocupem per tu i per això et donem alguns consells perquè gaudeixis al màxim de l’esport i perquè estiguis preparat davant qualsevol situació.

Protecció. Utilitzar casc és molt important: comprova que estigui en bon estat i que sigui de la teva talla.

Comprova l’estat del material. Amb els anys, el material que utilitzem es desgasta i això ens pot afectar a l’hora d’esquiar. Així doncs, revisa les fixacions i assegura’t que els cargols es mantenen en bon estat. Recorda encerar els esquís i eliminar l’òxid dels cantells. Finalment, després de la jornada d’esquí, asseca bé el material.

Hidrata’t i protegeix-te del sol. Beu aigua sovint per estar hidratat i protegeix-te bé la cara del fort sol per evitar cremades.

Utilitza un equip adequat. Els esports d’alta muntanya com l’esquí són durs i, per això, és necessari disposar d’un equip amb el qual estiguem còmodes i ens protegeixi.

Adapta el recorregut al teu nivell. Evita baixar per pistes d’alta dificultat si no estàs preparat.

Informa’t de l’estat de les pistes i de les condicions meteorològiques. Això et permetrà evitar situacions perilloses i gaudir més del dia sense cap sorpresa.

Contracta una assegurança d’esquí. És molt important contractar una assegurança d’esquí per evitar situacions imprevistes i anar tranquil durant tota la temporada de neu. Assegura’t que inclou les despeses mèdiques en cas d’accident a les pistes, reembors del forfet o que et puguin enviar un familiar en cas d’hospitalització, entre altres cobertures. Al RACC trobaràs l’assegurança que millor encaixi amb les teves necessitats.