Crida per una N340 sense accidents i els altres articles més llegits al juny

Por: RACC Blog

Posts blog RACC La nostra iniciativa per a unir veus per una N-340 sense accidents ha despertat el vostre interès com a lectors del blog, perquè ha estat l’article més llegit del mes de juny. Si encara no ho has fet, pots unir-te a aquesta iniciativa a les xarxes socials amb la hashtag #N340SenseAccidents.

Aquí hi ha la llista dels 5 articles més llegits de juny.

  1. Volem una #N340SenseAccidents. Uneix-te a la nostra crida! Cada 5 dies una persona mor o resulta ferida greu en aquesta carretera. Demanem solucions plegats!
  2. Sabies que pots organitzar els teus continguts al navegador amb un sol clic? T’expliquem com pots instal·lar i fer servir una eina molt útil per a gestionar els continguts del navegador.
  3. Són segures les cadiretes amb què viatgen els teus fills? Comprova-ho entre més de 125 models. Presentem els resultats actualitzats dels tests que analitzen la seguretat, la facilitat d’ús i l’ergonomia, la presència de substàncies nocives i l’acabat. L’objectiu: ajudar-te a triar la cadireta de cotxe adequada per als teus fills.
  4. Quan és més barat fer gasolina? Hi ha dies de la setmana que és més barat fer gasolina. Si vols saber quins són, ho trobaràs en aquest article.
  5. Arriben els cotxes sense bombetes. La tecnologia de la il·luminació dels vehicles ha millorat molt en els darrers anys. A finals d’any arribarà la il·luminació làser al mercat. T’expliquem com és.

T’interessen els temes que tractem diàriament al blog del RACC? No et perdis cap dels articles. Subscriu-t’hi des d’aquesta pàgina en pocs segons: només cal que introdueixis el teu correu i rebràs a la teva bústia les notificacions dels articles quan es publiquin. També pots seguir-nos a les xarxes socials.