Diga’m com aparques… i els altres articles més llegits al blog el gener

Por: RACC Blog

Posts més llegits Blog RACC La relació entre diverses maneres d’aparcar i diferents trets de la personalitat ha estat l’article més llegit el gener, seguit de dos articles molt vinculats a l’ús del cotxe a l’hivern. Els consells per a estalviar en la factura de la llum, i la curiositat per les destinacions llunyanes que a tots ens agradaria visitar algun dia, completen la llista.

Aquí estan, en ordre de popularitat, els articles més llegits del mes de gener:

  1. La teva manera d’aparcar el cotxe diu molt de tu. Perfeccionista? Egocèntric? Solitari? Dependent? Digues-me com aparques i et diré com ets.
  2. La calefacció del cotxe consumeix combustible? Consells per a fer-la servir. Al gener segur que has posat la calefacció del cotxe habitualment. Quant consumeix?
  3. Posa les cadenes del cotxe en 3 passos. Vols deixar de ser part del 70% que no sap posar les cadenes al cotxe? Aquesta és la teva oportunitat.
  4. Llocs que hauries de visitar almenys un cop a la vida. El fred de l’hivern no només no ens pren les ganes de viatjar, sinó que la nostra imaginació encara ens porta més lluny. I tu, quin a quin lloc de somni aniries?
  5. 10 consells per a estalviar electricitat. T’expliquem trucs que funcionen per a estalviar en la factura de la llum.

Si t’havies perdut algun d’aquests articles i no vols que et torni a passar, recorda que pots seguir el blog per correu electrònic subscrivint-te des d’aquesta pàgina o a través de les nostres xarxes socials.

(Període comprès entre l’1 i el 31 de gener)