Els nostres socis més coneguts i els seus #MomentsClau 2

Por: RACC Blog

Si vas amb cotxe o amb moto, mai saps quan es punxarà una roda o el teu vehicle et deixarà tirat. Per això, les persones que volen circular tranquil·les opten per tenir una bona assegurança que els atengui quan i on sigui. I això, els nostres socis saben que amb el RACC ho tindran segur. Perquè fins i tot les persones més conegudes han viscut contratemps i #momentsclau i els han volgut compartir a la nostra Revista.

  • santi-millán Santi Millán, actor: El seu pare ja era soci del RACC i ell ha seguit amb la tradició. I és per aquest motiu que, un dia que anava amb cotxe amb tota la seva família i se li va punxar una roda, no es va preocupar quan es va adonar que no portava roda de recanvi. Simplement va trucar al RACC amb la tranquil·litat que l’hi resoldria. “És fantàstic, una trucada i ja te’n despreocupes”. Amb el RACC, ell viatja tranquil.
  • jordi basté Jordi Basté, periodista: Fa anys, tornant d’un partit de bàsquet un dia de molta pluja, li va patinar el cotxe i es va quedar arran d’un barranc. Anava cap a Lugo des de Santiago de Compostel·la i se li havien punxat dues rodes. Davant d’aquest panorama, va trucar el RACC, que ràpidament va anar a canviar-li els pneumàtics. Molts anys després, assegura que segueix encantat amb el servei.
  •  Jordi Díaz, actor: Encara que el seu pare era professor d’autoescola, li va costar treure’s el permís de conduir. Ja se sap, “a cal sabater, sabates de paper”. Però ja amb el carnet, ho ha tingut clar: el RACC sempre hi és quan se’l necessita. I això val per a qualsevol situació i lloc. Ell ho va comprovar en persona quan en un viatge a l’Índia els van perdre l’equipatge, amb documentació inclosa. Només va haver de trucar al RACC…
  • Queco Novell, periodista i actor: Es va fer soci del RACC “sobre la marxa”. Un dia, amb el seu Seat Panda avariat enmig de la Meridiana de Barcelona, va trucar al RACC i els va explicar que no era soci però que així que anessin a ajudar-lo, contractaria la seva assegurança. I així va ser. Segons diu, l’ha amortitzat de veritat gràcies a aquest primer cotxe i fins i tot quan ha hagut de canviar una roda. queco novell
  • Mònica López, meteoròloga directora del Servei de Meteorologia de TVE: Com a meteoròloga, és molt conscient que sempre és millor prevenir que curar, i per això és sòcia del RACC. Sap que, si li cal, el RACC hi serà. Ho va descobrir ja fa anys, en un accident de cotxe en una carretera gelada entre Bilbao i Sant Sebastià. Anava amb un company i el cotxe va patinar. Llavors van trucar al RACC, que va enviar una grua, els va portar a Sant Sebastià, els va pagar l’hotel i els va posar un cotxe a la seva disposició per tornar a Barcelona. “Em va sorprendre com va anar de bé tot”, explica, “des d’aleshores sóc sòcia del RACC… per si de cas”.

I ells no són els únics que han viscut #momentsclau i han comptat amb l’ajuda del RACC.

Tu també pots comptar amb l’assistència mecànica del RACC les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.