Escocells traïdorencs i un polígon que desapareix, nous casos del servei de Via Directa

Por: RACC Blog

Aquest mes el servei Via Directa destaca dos casos, un de resolt a Barcelona, i un altre que encara s’ha de solucionar, a Manlleu. Els escocells no aptes per distrets al carrer Tamarit de Barcelona i el polígon desaparegut.

Escocells no aptes per a distrets al carrer de Tamarit (Barcelona)

Si heu estat algun cop a les parades dels encants del Mercat de Sant Antoni sabreu que les voreres solen estar molt concorregudes, especialment els diumenges. Al carrer de Tamarit ja hi ha hagut diverses caigudes perquè les persones estan pendents de les parades i no s’adonen de la presència dels escocells, que a més tenen forats molt profunds. L’Ajuntament de Barcelona ha dut a terme una solució provisional, però efectiva: tapar-los amb sorra, com es veu a les fotos següents.

escocells Barcelona

 

El cas del polígon “desaparegut” a Manlleu

A la sortida 151 de la carretera C-37, a l’alçada del terme municipal de Manlleu (Barcelona), es detecta una falta de continuïtat a la senyalització que provoca que els usuaris que desconeixen la zona no trobin la sortida cap a la zona industrial de Manlleu.

Els vehicles que circulen per la C-17 troben un senyal que indica que si agafen la carretera C-37 podran accedir a Manlleu, concretament a la zona de polígons industrials (punt 1 a la imatge següent). Quan els vehicles ja circulen per la carretera C-37, quan arriben a la sortida 151 el pictograma dels polígons industrials desapareix (punt 2).

mala senyalització Manlleu

 

Aquesta problemàtica ha estat comunicada a la Generalitat de Catalunya, que ha respost comentant que s’ha programat la modificació de la senyalització per a substituir “Manlleu nord” per “Manlleu” amb el pictograma de polígons industrials, però les modificacions encara no s’han executat.

Coneixes algun cas semblant? Envia’l a Via Directa

Envia la teva reclamació a l’espai Via Directa de la Fundació RACC per a millorar la seguretat i la mobilitat. Després d’analitzar la teva reclamació, l’equip tècnic de la Fundació, si escau, la farà arribar a les administracions corresponents. Tu pots contribuir a millorar la seguretat i la mobilitat de les nostres carreteres i ciutats.