La cadireta de cotxe més segura, la pots trobar aquí

Por: RACC Blog

Ser pare o mare també suposa prendre decisions complicades. Una de les que ens enfrontem des de la primera setmana de vida del nen és triar la cadireta infantil. Ha de ser la més adequada i segura per viatjar en cotxe amb el nen. Sempre tenint en compte la gran varietat de marques i models que hi ha al mercat.

 

T’interessa: viatja tranquil amb la teva familia gràcies a la nostra assegurança de cotxe online

En aquesta taula podràs comparar els 33 models més populars. T’ajudarà a trobar la cadireta de cotxe més segura per al teu fill segons el seu pes i edat.

comparativa-cadiretes-2013

 

També t’interessa: com lligar correctament el teu nadó a la cadireta

Des de l’any 2000 , el RACC publica almenys un estudi per any sobre SRI de tots els grups de pes. Pots veure l’última comparativa aquí .

*La publicació i la difusió d’aquest estudi per part del REIAL AUTOMÒBIL CLUB DE CATALUNYA i la FUNDACIÓ RACC, en tant que el RACC té la consideració d’Organització de Consumidors i Usuaris, i ambdues són una associació i fundació, respectivament, sense ànim de lucre, es realitza en el desenvolupament del seu objectiu, dins la seva activitat informativa als consumidors i usuaris en nom de la millora de la seguretat viària. El REIAL AUTOMÒBIL CLUB DE CATALUNYA i la FUNDACIÓ RACC es limiten a publicar els resultats de l’estudi realitzat per Stiftung Warentest i l’Automòbil Club alemany ADAC, en relació amb diferents models de cadiretes existents al mercat, de manera que el REIAL AUTOMÒBIL CLUB DE CATALUNYA i la FUNDACIÓ RACC no són responsables del contingut de l’Estudi, ni de l’anàlisi de les mostres, que es limiten a publicar, de manera que tampoc se’n fan responsables. L’adquisició de les mostres per a les proves es realitza en comerços, per catàleg o del mateix fabricant, preses de forma aleatòria, essent totes les cadires homologades segons normativa ECE R44/03 o ECE-R44/04 i UN ECE. Per tant, totes les cadires objecte de l’estudi comparatiu són aptes per ser al mercat.