Les apps de gasolineres més populars, a examen

Por: RACC Blog

Vols saber com estalviar en benzina gràcies a les apps de gasolineres més populars? No et perdis la següent informació:

Des del 2009, tot i que amb algun descans, el preu dels combustibles no ha parat de pujar. Es tracta d’una despesa que és obligada per a molt ciutadans. I, per això, un dels reptes d’arribar a final de mes és articular diferents estratègies per a aprofitar el dipòsit al màxim o trobar on hi ha la gasolina més barata. Aquesta última tasca es complica, tenint en compte que els preus de les gasolineres varien cada dia i depenen de factors diversos que molts cops s’escapen a l’enteniment de la majoria dels mortals…

Tot i això, encara hi ha esperança! Cada cop els usuaris disposem de més informació sobre tot tipus de qüestions, entre elles el preu de les gasolines. En aquest context, la pregunta ja no és trobar informació sobre el tema, sinó on trobar la informació més rigorosa i ajustada a les nostres necessitats. Conscients d’això, i per a ajudar a trobar l’agulla al paller,la Fundació RACC ha creat un protocol per a avaluar apps centrat, en particular, en aplicacions relacionades amb diversos àmbits de la mobilitat. I les primeres apps avaluades han estat justament les d’informació de gasolineres.

 

Llegir més: tingues a ma la teva assegurança de cotxe online

Aquí teniu la valoració de les apps de gasolineres més populars, 5 del sistema Android i 5 del sistema iOS. En aquest cas, la nostra app RACC Infotrànsit no s’ha afegit a aquest estudi perquè, malgrat que conté informació sobre gasolineres i preus, no és una aplicació que tracti exclusivament aquest àmbit, sinó que conté informació de trànsit en temps real, radars, càmeres, aparcaments, etc. Serà avaluada properament, juntament amb altres apps d’informació de trànsit.

Observatori d'apps. Benzineres

Podeu accedir a la taula completa amb fitxes detallades de cada app i a l’estudi complet fent click sobre la taula. Revisa aquestes apps de gasolineres i que tinguis un bon proveïment de gasolina.

La publicació i la difusió d’aquest Estudi per part del REIAL AUTOMÒBIL CLUB DE CATALUNYA i la FUNDACIÓ RACC, tenint en compte que el RACC té la consideració d’Organització de Consumidors i Usuaris, i ambdues són una Associació i una Fundació, respectivament, sense ànim de lucre, es realitzen com a desenvolupament del seu objectiu, incloses en l’activitat informativa als consumidors i als usuaris.

El REIAL AUTOMÒBIL CLUB DE CATALUNYA i la FUNDACIÓ RACC han desenvolupat un protocol per a l’avaluació sistemàtica d’aplicacions per a telèfons intel•ligents relacionades amb diferents àmbits de la mobilitat.
El REIAL AUTOMÒBIL CLUB DE CATALUNYA i la FUNDACIÓ RACC es postulen com a auditors independents, aplicant la mateixa metodologia i els mateixos criteris d’avaluació a totes les aplicacions estudiades, alhora que no es fan responsables de possibles reclamacions sobre els resultats, o les interpretacions que se’n puguin fer, publicats en aquest Estudi.

La selecció de les aplicacions a analitzar, i que per tant formen part d’aquest Estudi, es realitza en base al següent criteri de rellevància o interès objectiu a priori: major nombre de descàrregues a Google Play en la data en què es realitza l’auditoria (per a les aplicacions disponibles per a telèfons Android), i millor posició als rànquings d’Apple Store (per a les aplicacions disponibles per a telèfons iPhone), sota les diferents categories relacionades amb la mobilitat.