Prohibit aparcar? I un semàfor poc efectiu: nous casos del Servei Via Directa

Por: RACC Blog

En aquest nou lliurament de reclamacions ateses pel Servei Via Directa del RACC, mitjançant el qual la Fundació RACC comunica a les administracions les reclamacions dels ciutadans sobre aspectes a millorar als carrers i carreteres, explicarem dos nous casos de col·laboració ciutadana:

Sevilla: prohibit aparcar? Segur?

Via Directa Racc Sevilla

Al carrer que hi ha a les fotografies, malgrat que hi ha dos senyals que prohibeixen aparcar, el Centre Quirúrgic i les obres que justificaven aquestes prohibicions fa anys que no hi són. Tot i això, malgrat que nombrosos propietaris de vehicles ho saben i hi aparquen, amb la senyalització actual s’exposen a una multa.

Objectiu pendent: a final del mes de gener del 2014 es va enviar un informe tècnic a l’Ajuntament de Sevilla denunciant aquesta situació. Encara no hi ha hagut resposta.

Tortosa (Tarragona): un semàfor vermell sense marca viària de detenció: on m’aturo?

prohibit aparcar

 

En aquesta carretera, l’absència de marca viària de detenció provoca confusió, la qual pot fer que els vehicles s’aturin on no correspon i, fins i tot, poden ocasionar interferències en altres moviments que sí estarien permesos.

Objectiu aconseguit!: la Generalitat de Catalunya, a qui es va reenviar la denúncia, ha contestat que procedirà a pintar la línia de parada abans del pòrtic semafòric.

Coneixes algun cas semblant? Recordes algun altre punt a millorar als carrers o carreteres? Envia’ns les teves reclamacions a Via directa per a millorar la seguretat i la mobilitat del nostre entorn.