Senyals que no assenyalen i aparcaments improvisats: alguns casos del servei Via directa

Por: RACC Blog

Fa uns quants mesos us explicàvem en aquest blog la filosofia del servei Via Directa, que recull reclamacions ciutadanes relacionades amb aspectes que es poden millorar als nostres carrers i carreteres. Els tècnics de la Fundació RACC analitzen els problemes exposats i els comuniquen a les administracions competents perquè els solucionin. També us ensenyàvem alguns casos curiosos.

A partir d’ara, amb periodicitat mensual, us mostrarem alguns dels casos que la Fundació rep i envia a les administracions, alguns resolts i altres pendents de resposta.

Montbrió del Camp (Tarragona): On assenyala el senyal?

Montbrió del Camp senyals

 

En aquest cas trobem que, quan arribes a la cruïlla no tens cap informació sobre cap on pots anar si gires a la dreta. El senyal d’orientació és, en realitat, just passada la cruïlla, quan ja no serveix de res.

Objectiu aconseguit! En aquest cas, la Diputació de Tarragona, a la qual el RACC va enviar un informe tècnic denunciat aquesta problemàtica, ha respost que implantaran presenyalització uns metres abans de la cruïlla.

Pots veure més informació sobre el cas aquí.

Cerdanyola del Vallès (Barcelona): Ep, que aquí no s’hi aparca!

Cerdanyola del Vallès senyals

 

Pel que sembla, en aquesta zona el fet que els vehicles estacionin il·legalment al carril bici s’ha convertit en costum. La Fundació RACC, arran de la queixa d’un usuari, ho va corroborar in situ.

Objectiu pendent: L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, al qual es va enviar un informe tècnic denunciant aquesta problemàtica a mitjan desembre del 2013, encara no ha respost.

Pots veure més informació sobre el cas aquí.

Et sents identificat amb algun d’aquests casos? Creus que la teva ciutat té molts punts a millorar? Envia’ns les teves reclamacions a l’espai Via directa perquè puguem millorar la seguretat i la mobilitat del nostre entorn.