Vull assegurar el meu cotxe, què he de tenir present?

Por: RACC Blog

Ets d’aquells que s’ha engrescat a comprar-se un cotxe nou? S’apropa la data de venciment de la teva assegurança i t’has proposat mirar-te-la a consciència per millorar la teva economia domèstica? A l’hora de contractar una pòlissa per al teu vehicle, és important tenir present alguns aspectes bàsics que t’ajudaran a estalviar diners sense perdre prestacions. Te’ls resumim en aquesta infografia.

Vull assegurar el meu cotxe, què haig de tenir present? Clica la imatge per ampliar-la

A tenir en compte…

  • El preu és important, però no ho és tot.  Triar una pòlissa només perquè és la més econòmica pot sortir-nos car si les prestacions que contempla en cas de sinistre, l’agilitat dels tràmits o la qualitat del servei són insuficients.
  • No intentis estalviar proporcionant dades incorrectes. En cas de sinistre, l’import de la indemnització podria reduir-se.
  • Agrupa les teves pòlisses (auto, moto, llar, salut, vida…) en una companyia. Obtens descomptes i simplifiques la gestió.
  • Aprofita les bonificacions. Si les tens presents, de vegades pots obtenir un tot risc gairebé al mateix preu que un tercers complet.

Vols conèixer tots els avantatges que t’oferim per assegurar el teu cotxe en el RACC? Fes clic aquí!.