Esports per treure el màxim partit de la primavera

Per: Núria Sales

racc sport bici montaña

Amb el bon clima torna la motivació per moure’s a l’aire lliure. Sigui quin sigui el teu esport, encara que sigui de risc, estaràs protegit amb RACC Sport.

El fred no és una excusa per no exercitar-nos, però l’arribada del bon temps fa que els cinc esports a l’aire lliure següents es gaudeixin encara més.

Trail running

Posa’t unes sabatilles que s’agafin bé i tinguin un bon amortiment, que et subjectin el peu i el protegeixin del terreny irregular i arrenca a córrer en plena natura. Aquest cosí germà del running comparteix molts dels seus beneficis, com ara millorar la capacitat cardíaca i pulmonar, però a més enforteix articulacions i posa a prova l’equilibri i la coordinació.

MTB

Just pujar dalt d’una bici i et sents de bon humor. Si hi afegim l’ingredient de la muntanya i el desnivell, practicar mountain bike es converteix en una activitat perfecta per les persones que cerquen un repte esportiu i descobrir nous paisatges. Entre la gran quantitat de beneficis es troben reduir l’estrès, millorar la salut cardiovascular i la musculatura.

Escalada

L’adrenalina està assegurada, si et decideixes per un esport tan complet com l’escalada. Practicar-la és un desafiament esportiu que posa a prova gran part dels músculs del nostre cos i la nostra fortalesa mental, tècnica, coordinació i resistència. A més, escalant milloraràs la flexibilitat, la mobilitat articular i la força muscular.

Trekking

Per a qui vol gaudir de la natura amb una mica més de calma, el senderisme és la resposta. Caminar per la muntanya et manté en forma i et permet afegir més o menys dificultat física, variant el desnivell i la distància que s’ha de recórrer. A més, aquesta activitat ens ajuda a connectar amb l’entorn que ens envolta.

Pàdel surf

Els esports d’aigua són els reis dels mesos càlids. El pàdel surf va començar fa uns anys com una moda, però ha vingut per quedar-s’hi. Practicant aquesta versió relaxada del surf, solques al mar sobre una taula amb un rem, treballes una gran quantitat de grups musculars, poses a prova el teu equilibri i gaudeixes del paisatge.

Contracteu on line l’assegurança d’esport del RACC. Amb l’assistència RACC Sport, no s’interposarà res entre tu i el teu esport preferit, sigui o no de risc.

Assegurança multiviatge: Cobrim qualsevol dels teus viatges de fins a 90 dies consecutius, perquè et puguis sentir segur quan practiques esport a qualsevol lloc.

Multiesport: Cobrim les despeses mèdiques en cas de qualsevol lesió o accident mentre practiques esport, incloent-hi les activitats considerades de risc.

Protecció amb bicicleta: Et reparem la bicicleta al lloc de l’avaria perquè puguis continuar el viatge sense problemes ni risc.

Sempre accessibles: Disponibles per parlar amb tu quan calgui, les 24 hores, els 365 dies de l’any, per telèfon o WhatsApp.

Què inclou RACC Sport?

  • Àmbit cobertura mundial i cobertura multiviatges de fins a 60 dies.
  • Assistència sanitària en viatge a l’estranger de fins a 30.000 € i de fins a 2.000 € a Espanya.
  • Rescat de fins a 6.000 € i màx. 5.000 m d’alçada.
  • Repatriació o transport sanitari de ferits i acompanyants.
  • Metge de guàrdia 24 h i revisió mèdica.
  • Ampliar estada a l’estranger per pèrdua o robatori de documentació.
  • Indemnització per robatori, destrucció o pèrdua del material esportiu de fins a 1.200 €. Assegurança de responsabilitat civil de fins a 50.000 €.
  • Indemnització per accident fins a 18.000 €.
  • Assistència mecànica per a la bici a Espanya i Andorra.

Protegeix-te mentre practiques el teu esport preferit. Podràs triar entre dues modalitats: Sport i Sport Plus. Davant de qualsevol dubte, truca al 900 357 357 o consulta el web RACC Sport.