Així celebren el Nadal Marc Márquez i Jorge Lorenzo

Por: RACC Blog

Parlem amb el Campió del Món de MotoGP 2015 Jorge Lorenzo, i amb els germans Marc Márquez i Alex Márquez, que ens expliquen com celebren el Nadal i viuen les festes nadalenques amb les seves respectives famílies.

Marc Márquez i Jorge Lorenzo celebren el Nadal

Què feu durant les vacances de Nadal?

ALEX MÁRQUEZ: Ens agrada passar-les en família. Ja viatgem molt durant l’any, així que preferim ser a casa per Nadal.

MARC MÁRQUEZ: Ho celebrem amb la família. El Pare Noel, els Reis… El que fa una família normal. El cap d’any el passem amb els amics.

JORGE LORENZO: Aquest 2015 s’ha complicat tot una mica. Quan un és campió del món li toca ser a un munt d’esdeveniments, entrevistes, dies amb espònsors… No acabes de tenir dies de relax, però això és una petita part negativa d’haver guanyat el Mundial. Intentaré relaxar-me una mica però no molts dies, perquè la resta de pilots ja estan entrenat i no m’he de quedar enrere.

Expliqueu-nos alguna tradició familiar…

MARC MÁRQUEZ: Caguem el tió amb els cosinets, és una tradició catalana. I també fem l’”amic invisible” amb els amics.

JORGE LORENZO: El 31 de desembre, celebrar el cap d’any amb la meva família, amb la meva mare, la meva tia, la meva germana… I ara també amb la meva xicota. El típic, molts regals i desitjar que el 2016 ens doni salut, que és el més important a la vida.

Quin plat no falta mai als àpats nadalencs?

ALEX MÁRQUEX: Els canelons de la “iaia” mai fallen.

MARC MÁRQUEZ: De la “iaia” Sole i de la “iaia” Elvira, per part de pare i mare; a les dues bandes sempre hi ha els canelons i la sopeta amb la piloteta.

Pare Noel o Reis Mags?

MARC MÁRQUEZ: L’Alex i jo som de tots dos. Abans érem molt del Pare Noel perquè així podíem jugar amb els regals durant les vacances (rialles).

JORGE LORENZO: Sóc de Reis Mags perquè és una tradició d’aquí d’Espanya. El Pare Noel ve dels Estats Units… Jo sóc més tradicional.

Un regal de Nadal que us hagi fet molta il·lusió?

MARC MÁRQUEZ: La meva primera moto, amb 4 anys, em va fer moltíssima il·lusió.

ALEX MÁRQUEZ: També una moto. Recordo que primer anava amb les seves (les motos del Marc) i després ja me’n van portar una a mi.

JORGE LORENZO: Als 10-12 anys, quan em van portar un videojoc que es deia ‘MotorRacer’. Recordo que vaig estar unes dues setmanes sense sortir de l’habitació jugant a l’ordinador amb aquest joc.

Així ens ho van explicar: