El #50RallyRACC, una festa dels ral·lis per a tots els públics

Por: RACC Blog

Públic RallyRACC

Si alguna cosa caracteritza els aficionats als ral·lis, a més de la passió per aquest esport, és la convivència i el “bon rotllo” que hi ha entre tots sense importar-los la nacionalitat o la preferència de pilots. Tot el que tingui a veure amb un ral·li és sinònim de festa entre familiars i amics.

Aquest any, la celebració del 50 aniversari del Ral·li Catalunya ha estat el punt de trobada de tots els amants de la velocitat. Ningú no es va voler perdre una edició molt especial en la qual es va disputar un tram urbà a Barcelona, un fet inèdit a la història del Mundial.

Va ser un espectacular esdeveniment esportiu per a tots els públics, que per primera vegada es va acostar a la capital catalana on més de 20.000 persones van vibrar amb els derrapatges dels WRC. Mireu quin gran ambient es va viure a la muntanya de Montjuïc:

El #50RallyRACC ha estat una edició especial en tots els sentits. Espectadors de totes les edats i procedències es van agermanar amb una finalitat comuna, gaudir i veure un RallyRACC únic per a la posteritat. Des de joves amants del motor fins a autèntics fanàtics de les quatre rodes que van fer molts quilòmetres per no perdre-se’n ni un detall.

I sense oblidar els aficionats més curiosos que mai no havien vist res semblant i que ho van viure per primera vegada, que segur que no serà l’última ;)

“La satisfacció que tenim cada any, arriba aquest cop a un nivell que és difícil fins i tot d’igualar. El 50 RallyRACC ha viscut un gran èxit, que amb la incorporació del tram de Barcelona s’ha convertit en superior, espectacular. El 2013, amb la sortida des de Barcelona, vam veure clar que el camí a seguir era el d’apropar cada vegada més el ral·li al ciutadà. El públic sempre ha estat al nostre punt de mira en els últims anys i crec que aquesta vegada hem fet diana”, va explicar exultant Aman Barfull, director de cursa del RallyRACC.

Gran part de l’èxit del #50RallyRACC es deu també als centenars de voluntaris vinguts de tot Espanya. Un agraïment especial a tots, perquè sense ells això tampoc hauria estat possible.

Immortalitzats pel ‘Social Media Car’

Sens dubte un esdeveniment únic que ha quedat immortalitzat a les imatges capturades pel ‘Social Media Car’. Vas veure el cotxe de les xarxes socials?

IMG_4685Es va passejar tots quatre dies de competició fent fotografies als espectadors dels trams. Segur que t’ha caçat! Ho pots comprovar si entres al Facebook del RallyRACC, on hem pujat totes aquestes fotos.

#JoVaigEstarAl50RallyRACC I tu? :)

Quin dia vas anar al RallyRACC? Busca’t i etiqueta’t a l’àlbum de fotos, tindràs una foto per a la posteritat: