Premis RACC Motorsport: L’èxit de la temporada 2016

Por: RACC Blog

Acabada la temporada 2016, arriba el moment culminant pels pilots RACC, com és l’entrega de premis on cada any es guardonen als pilots. Marc i Àlex Márquez, Laia Sanz, els germans Aleix i Pol Espargaró, Nil Solans o Toni Elías van passar pel photocall del RACC Motorsport on van voler explicar quin balanç fan de la temporada 2016.

1612210355

Aquesta ha estat una temporada molt exitosa pels pilots del RACC, amb el campionat del món de MotoGp del Marc com a principal exponent, però també el títol d’enduro de la Laia Sanz, que amb total de 18 campionats del món és a tocar de batre el record absolut de campionats en el món del motor. Toni Elías i el subcampionat a Superbike al Moto-Amèrica o Aleix Viu amb el títol de campió del Món Junior de producció al FIM CEV Repsol són d’altres dels pilots destacats d’aquesta edició.

El petit Max Sánchez, campió de Catalunya a la Promo 1 de 4 temps de motociclisme representa juntament amb Pol Caubin o Adrián Benito, campions de l’Open RACC de karting, l’aposta de futur del Club, per pilots joves i de projecció.

Dani Sordo (WRC), Nil Solans, Dani Muntadas (Volant RACC) o Josep Maria Membrado (Campió absolut de Catalunya), també van demostrar la ferma aposta pels ral·lis del club. A més, Joan Lascorz va emportar-se la distinció especial d’aquesta edició per la gesta a l’hora de superar-se en competició.

A aquestes alçades d’any els pilots, que passen gran part de l’any fora de casa, acaben amb els seus compromisos esportius i arriba una època força especials per ells, ja que poden celebrar el Nadal a casa amb les seves famílies. Els Márquez, l’Aleix Espargaró i molts més ens ho van explicar: