Radars, #MomentsClau i RallyRACC, els articles més llegits del bloc el mes d’octubre

Por: RACC Blog

Sembla que la curiositat i la necessitat de resoldre favorablement situacions adverses són les motivacions principals que empenyen els lectors del nostre blog a llegir i compartir els nostres articles. Te n’has perdut algun que t’interessi? Comprova-ho aquí.

TOP 5 RACC Blog octubre

  1. Et perderàs la sortida del RallyRACC a Barcelona? Us convidàvem a la posada de llarg de la competició que va acabar el dia 27 passat. Coneix tot el que ha passat des d’aleshores, aquí.
  2. Per què has de mantenir el volant quiet si fas aquaplaning. Comença l’època de pluges i val la pena veure aquest vídeo, per si de cas!
  3. La grua se m’emporta el cotxe = 10 hores de feina. Consells per pagar el mínim i necessari. Tot el que cal tenir en compte després del xoc inicial.
  4. Saps com funciona un radar? Una infografia t’ho ensenya tot, tot.
  5. Benvinguts a la #OficinaVirtual del RACC. Necessites una assistència, realitzar una gestió sobre la teva assegurança, preguntar per un servei RACC o informar-te sobre qualsevol dels nostres productes? Hem obert una finestreta virtual per atendre’t.

I recorda que, si vols estar al dia de tot allò que publiquem, pots seguir el #RACCBlog per correu electrònic —t’hi pots registrar a http://blog.racc.cat— o a través de les nostres xarxes socials.

(Posts publicats del 29 de setembre al 29 d’octubre del 2013)