Seguretat i medi ambient: Un repte comú al 51 RallyRACC

Por: RACC Blog

El ‘RallyRACC CATALUNYA-COSTA DAURADA. Rally de España ‘, que es disputa del 22 al 25 d’octubre, vol que aquesta 51a edició marqui tendència en dos aspectes essencials: la màxima seguretat i el respecte pel medi ambient.

Per això ha posat en marxa una campanya que protagonitza el pilot RACC i de ral·lis Dani Sordo, que demana la col·laboració de tothom per a aquest repte comú:

En un ral·li de velocitat, seguretat i protecció mediambiental van de la mà. La presència d’un públic molt nombrós implica un control d’ambdós factors molt rigorós, però res d’això es pot aconseguir completament sense l’ajuda i la implicació dels aficionats :)

La seguretat primer

Recentment també la FIA ha donat a conèixer un vídeo dirigit al públic sobre la seguretat als ral·lis, amb la participació dels pilots del mundial WRC.

Per motius de seguretat, la majoria de trams del 51 RallyRACC es tancaran al trànsit a les 00:00 hores de la nit anterior. Els aficionats que accediu a l’interior dels trams abans del seu tancament només podreu aparcar a les zones de públic degudament senyalitzades.

Personal de l’organització, juntament amb Agents Rurals i Mossos d’Esquadra, han de regular l’accés de cotxes als trams cronometrats. I recordeu que està prohibit l’acampada lliure, tal com marca la legislació vigent.

Per un ral·li més net i cívic

El gran objectiu és viure un ral·li segur, però també mantenir l’entorn cuidat i net, incloent les propietats públiques i privades per on circularà la competició.

Es distribuiran més de 10.000 bosses d’escombraries a les zones de públic i hi haurà contenidors que recolliran efectius de l’organització després de l’últim pas dels cotxes per cada tram.

Així que no hi ha excuses: Si aneu al RallyRACC, no deixeu cap tipus d’escombraries a terra ;)

cartells

 

Perquè #TotsSomRallyRACC

Ajuda a conscienciar a tots els qui estimem els ral·lis i comparteix aquests missatges a Twitter:

[Tweet “Segueix les indicacions dels comissaris. La teva seguretat va abans que res. #TotsSomRallyRACC”]

[Tweet “COMPTE amb els cartells en VERMELL dels trams: Està PROHIBIT passar. #TotsSomRallyRACC”]

[Tweet “Si ho fas a casa, al ral·li també. Les escombraries al contenidor. #TotsSomRallyRACC”]