Cinc maneres alternatives de moure’s per la ciutat

Per: Revista RACC

La cerca de la mobilitat sostenible és essencial per a les ciutats. Descobreix les noves opcions per moure’s i les assistències urbanes més completes.

PER ESTHER ESCOLÁN

Més enllà del transport públic, hi ha diverses opcions per desplaçar-se d’una manera més sostenible i econòmica. Són alternatives, bé individuals, bé compartides, que cada cop tenen més usuaris.

  • Vehicle elèctric.

A més de reduir la contaminació ambiental i acústica, no requereix de gran manteniment. Els avantatges fi scals a l’hora de comprar-lo i el fet que les ciutats cada vegada disposin de més punts de recàrrega el fan molt temptador com a alternativa als vehicles de combustió.

Carsharing.

Compartir cotxe està de moda. I ho està perquè, a més de ser un servei molt més flexible, representa un gran estalvi pel que fa a combustible, reparacions, manteniment, assegurances i impostos, al mateix temps que ajuda a descongestionar el trànsit a les ciutats.

Bicicleta.

Vet aquí el mitjà de transport eficient per antonomàsia que no entén d’edats ni de perfils socioeconòmics. Des de la covid, més de 700.000 espanyols l’han començat a fer servir en el seu dia a dia.

Patinet elèctric.

Té tants seguidors com detractors, però ja representa una de les alternatives més sostenibles que hi ha avui dia i que, des de la pandèmia, 370.000 espanyols
han començat a utilitzar.

Monocicles elèctrics, hoverboard i segway.

Tres modalitats que s’engloben en la denominació vehicle de mobilitat personal (VMP). El segway, en concret, s’utilitza a moltes capitals europees perquè els turistes recorrin la ciutat.

Mou-te segur amb el RACC

El RACC disposa de tres modalitats d’assistència urbana. Descobreix-ne les característiques:
RACC Bici. Reparació de la bicicleta in situ, consultes mèdiques il·limitades, assistència sanitària de fins a 6.000€, assistència jurídica i assegurança de responsabilitat civil de fins a 150.000€.
RACC Scoot. Assistència mecànica, consultes mèdiques il·limitades i despeses mèdiques fins a 600€, assistència jurídica i assegurança de responsabilitat civil de fins a 300.000€.
RACC Urban. Assistència mecànica per a cotxe, moto, bicicleta o patinet (propis, de lloguer o sharing), despeses mèdiques i responsabilitat civil (consulteu-ne les especificitats).

Al RACC tenim la modalitat d’assistència urbana que més s’adequa a les teves necessitats.
No ho dubtis i demana el teu pressupost sense compromís al 900 357 357, a la teva ofi cina RACC més propera o a www.racc.cat.