Els millors patinets elèctrics del 2022

Per: Núria Sales

mejores patinetes 2022

Els patinets elèctrics han esdevingut l’opció més neta, silenciosa i eficient per desplaçar-te per la ciutat, a més de suposar una despesa mínima de manteniment en comparació amb els altres vehicles. Els VMP són una bona solució per desplaçar-te diàriament, sobretot en hores punta, i evitar les retencions habituals de trànsit. Si estàs pensant comprar-te un patinet per moure’t per la ciutat, aquest article t’ajudarà a conèixer els millors patinets elèctrics per qualitat i preu que trobaràs aquest any al mercat.

Mi Electric Scooter 3 de Xiaomi

patinete xiaomi

Aquest model compta amb una bateria de liti d’alta seguretat i la gran font d’alimentació ofereix un rendiment segur i durador. Amb una càrrega completa pot recórrer fins a 30 quilòmetres. Disposa d’un fre de disc a la part del darrere que el fa més estable i segur. És d’alumini, resistent i lleuger, pesa 13 kg i és pràctic per portar a qualsevol lloc. ja que es plega en només 3 passos.

Patinet elèctric S2 Pro de Hiboy

Patinete Eléctrico S2 Pro de Hiboy

El model Pro de Hiboy compta amb bateries de llarg abast, que arriben a una autonomia de fins a 40 km, i sistema de recuperació d’energia. Porta pneumàtics aptes per a superfícies rugoses i guals, i llantes de 10 polzades. Compta amb doble fre, tres llums i control de velocitat de creuer que funciona amb l’app de la mateixa marca. Aquest disseny també és plegable, cosa que et serà força pràctica, si has de portar-lo als desplaçaments diaris.

Boster Plus S+ d’E-TWOW S2

Boster Plus S+ de E-TWOW S2

Aquesta és la segona generació de patinets que fabrica la marca E-TWOW, que l’han dissenyat pensant en la comoditat de l’usuari com a prioritat. Per a aquest model han implementat la tecnologia KERS utilitzada a la Fórmula 1, que facilita l’estalvi del consum d’energia i permet guanyar fins a un 40% d’autonomia quan es pressiona el fre magnètic. El Boster Plus S+ pesa 12 kg i també es plega en 3 punts.


Et mous amb patinet elèctric per la ciutat? Sent-te protegit en tots els desplaçaments amb RACC Scoot, que a més ofereix assistència mecànica al patinet en cas que tinguis una avaria.


Ninebot KickScooter MAX G30D II Powered de Segway

Ninebot KickScooter MAX G30D II Powered de Segway

La marca de patinets Segway ha dissenyat la segona versió del model G30D amb una millora en la conducció, fent-la més còmoda i estable. Compta amb fre electrònic del darrere i tambor a la part davantera, i pneumàtics d’aire de 10 polzades. Disposa de 3 modes de conducció: Eco, Drive i Sport, i una marxa. El pes és de gairebé 20 kg, i es plega amb facilitat amb el sistema one touch.

☑️ Si et mous amb patinet elèctric, recorda que la nova Llei de Trànsit obliga tots els usuaris de VMP a fer servir el casc per a la seva seguretat.

A més de l’ús obligatori del casc, els patinets elèctrics han de respectar sempre les normes de circulació: no saltar-se els semàfors i creuar en vermell, circular per les vies habilitades i no superar el límit de velocitat permès. Les voreres són exclusives per al pas de vianants, evita mals hàbits amb patinet per reduir accidents a les ciutats.