Urban, la llibertat de moure’t amb cobertura

Per: Revista RACC

Tags:
urban racc

La nova realitat derivada de la pandèmia ha canviat els hàbits de transport de la ciutadania. Per això, el RACC presenta RACC Urban, un carnet que et dona cobertura sigui quin sigui el mitjà de transport que decideixis utilitzar en el teu dia a dia.

Els hàbits de mobilitat a les ciutats s’han alterat substancialment des de l’inici de la pandèmia de la covid-19. La necessitat de mantenir la distància física i d’extremar les mesures higièniques, juntament amb la possibilitat de fer teletreball i la limitació dels moviments no imprescindibles, ja va comportar que, només a Barcelona, a finals del 2020 disminuïssin en 1.125.000 els desplaçaments diaris que es feien habitualment abans de la pandèmia.

A més, altres factors, com la reducció de l’ús del transport públic per evitar aglomeracions, especialment a les hores punta, i la necessitat de limitar l’ús intensiu de la mascareta, han fet que alguns usuaris s’hagin decantat per sistemes de transport més sostenibles, però en què també preval la individualitat, com ara el patinet, la bicicleta, la moto i el cotxe, bé de propietat, bé d’ús eventual, gràcies a les companyies de carsharing, que han vist com es rellançava i s’ampliava el seu model de negoci.

De fet, les expectatives del mercat auguren que el carsharing i el lloguer per minuts de motos, bicicletes i patinets augmentarà durant els propers anys. Bona mostra d’aquest fet és l’auge d’aquesta classe d’empreses que es van escampant per l’àrea metropolitana de Barcelona i l’èxit que tenen entre els usuaris, especialment entre els més joves, i, per tant, els que es mouen més sovint.

Mou-te amb tranquil·litat

Pensant en aquestes noves formes de desplaçament que, pel que assenyala el sector, han vingut per quedar-se, el RACC llança RACC Urban, un nou producte d’assistència que donarà cobertura a l’usuari de qualsevol mena de vehicle de mobilitat urbana. És igual si et mous amb cotxe, amb bicicleta, amb moto o amb patinet; ni tan sols si el vehicle és teu o si l’has llogat de manera puntual.

El RACC t’assegura que, si tens una avaria amb qualsevol d’aquestes modalitats de transport, t’enviarà un mecànic siguis on siguis perquè repari el vehicle in situ en cas que el dany ocasionat ho permeti; que un equip d’emergència es desplaçarà on el necessitis si has pres mal, i que tindràs cobertura amb una assegurança si fas mal a un tercer.

Moure’s en llibertat no havia estat mai tan segur

RACC Urban t’assegura la cobertura de l’automòbil i la moto arreu d’Europa i de la resta de vehicles a tot Espanya amb un màxim de sis assistències al llarg de l’any, una pòlissa de responsabilitat civil (danys a tercers) de fins a 30.000€ coberts en cas d’accident amb patinet o bicicleta, una cobertura mèdica a Europa de fins a 6.000€ i l’oferiment d’un vehicle de substitució opcional durant set dies, entre molts d’altres.

El nou carnet RACC Urban està pensat per als usuaris de diferents mitjans de transport que trien com es volen moure segons les seves necessitats, però que, a la vegada, volen tenir garantida la tranquil·litat, perquè, passi el que passi, tindran una cobertura amb la garantia de qualitat del RACC que els solucionarà qualsevol imprevist que pugui sorgir.

Amb la mirada al futur

El RACC ha pres consciència que la ciutadania està canviant els hàbits de mobilitat i, per aquest motiu, adapta les seves assistències als nous usos que s’han generat durant els darrers temps per respondre a les necessitats dels usuaris i oferir solucions anticipades a totes les situacions que es poden generar amb les noves formes de mobilitat, especialment les de caràcter urbà. És el cas del cotxe, per exemple, que perd pes en els desplaçaments diaris i, sobretot, en el cas de la ciutat. Per això, el RACC adapta la seva oferta i els seus serveis a la nova realitat derivada de la pandèmia. Tant és com et moguis, el RACC està preparat per cobrir-te quan convingui i on convingui amb les màximes garanties.