Els colors de la primavera inunden Europa

Per: Revista RACC

europa primavera

Viatjar a la primavera és una opció excel·lent per als viatgers avantatjats. El clima és més benigne i s’evita la bullícia dels visitants a l’estiu. Et proposem un recorregut per algunes de les ciutats i regions més boniques d’Europa que llueixen radiants en aquesta època de l’any.

1. Amsterdam (Holanda)

La primavera més acolorida amb milions de fl ors. A prop d’Amsterdam, a l’abril i al maig, obre les portes Keukenhof, el parc floral més gran del món segons els seus responsables. Cada any hi planten més de 7 milions de bulbs florals, entre els quals destaquen els de tulipes, jacints, narcisos, orquídies, etc. Gaudeix del Vondelpark, el jardí més gran d’Amsterdam, a la primavera.

2. Florència (Itàlia)

Un passeig pels jardins dels Mèdici. Florència a la primavera és sinònim de jardins de Boboli. La capital toscana té poques zones verdes i aquests jardins, que a la primavera llueixen radiants, es converteixen en el seu pulmó verd. Són 45.000 metres quadrats de jardí situats darrere del palau Pitti, la residència dels Mèdici. A l’interior s’hi amaguen grutes, fonts, un llac petit i, fins i tot, un amfiteatre.

3. Provença (França)

El lila comença a cobrir els camps. A partir de mitjan juny, el lila de la lavanda tenyeix els camps d’aquesta regió francesa. Mereix una visita Ais de Provença: passejar pels seus carrers, plens de places i fonts, o visitar el mercat setmanal de fruites i verdures. Aquí va néixer el pintor Cézanne, que als seus quadres va immortalitzar la muntanya veïna de Sainte-Victoire. Visita el taller on treballava.

4. L’Algarve (Portugal)

Gaudir de la tranquil·litat a la primavera. La primavera és la millor època per gaudir de l’Algarve, lluny de la bullícia de l’estiu. És el moment en què els ametllers florits cobreixen les terres del Barrocal. Aprofita per recórrer l’espectacular litoral amb bicicleta. L’Ecovia del Litoral permet recórrer els 214 quilòmetres de costa que van del cap de São Vicente a Vila Real de Santo António.

5. Belgrad (Sèrbia)

Art emergent al ‘nou Berlín’. Situada a la confluència dels rius Danubi i Sava, Belgrad es considera la candidata a convertir-se en el nou Berlín. Els murals i els grafits donen color a les parets del centre de la capital de Sèrbia, al voltant de la plaça de la República. No deixis passar l’oportunitat de prendre alguna cosa a les barcasses que hi ha al riu o visitar el Belgrade Design District.

Més informació al telèfon 93 208 70 00, en agències i a racctravel.com

Per M. Galindo