8 Idees per fer una escapada de cap de setmana aquesta tardor

Por: RACC Blog

Aquesta tardor, més que mai, et mereixes gaudir d’una escapada de cap de setmana. Després d’unes vacances estiuenques atípiques, és el moment de començar el nou curs. Tinguis fills o no en tinguis, al setembre es reprèn la rutina, però també és l’hora de mirar el calendari i aprofitar caps de setmana i ponts per desconnectar i recarregar les piles.

Necessites idees per fer una escapada de cap de setmana? Hi ha infinitat d’opcions per desconnectar uns dies fora de casa, però no gaire lluny. A l’Agència de Viatges del RACC tenim propostes exclusives pensant en tu, per viatjar amb els teus fills o en parella.

Qualsevol excusa és bona per regalar-nos una mica de temps durant els pròxims mesos!

Escapada Fin de Semana

Idees per escapar en família, diversió i aventura assegurades!

Escapada a Futuroscope, a Poitiers

Està clar que la tornada a l’escola ha estat molt especial aquest any i en aquesta “nova normalitat” et proposem fer una escapada de cap de setmana en família per viure autèntiques aventures, com les que podeu experimentar al Parc d’Atraccions de Futuroscope, a Poitiers (França).

Un viatge al futur amb pel·lícules en 3D, l’ús de les últimes tecnologies i espectacles que us deixaran amb la boca oberta a infants i adults.

Escapades en Família

Futuroscope, Poitiers

 

Aventura a Naturlandia, a Andorra

Si prefereixes gaudir amb tota la família d’uns dies a la natura, res més divertit que viatjar un cap de setmana a Andorra i passar un dia a Naturlandia, on us podreu deixar anar pel Tobotronc, el tobogan alpí més llarg del món (només per a infants de més d’1,20 metres d’alçada i, si tenen menys de 13 anys, acompanyats d’un adult).

Cap de Setmana a Andorra

Tobotronc, Naturlandia (Andorra)

 

Viatge en família a Dinópolis, a Terol

Si a casa tens algun petit explorador o exploradora, us ho podeu passar d’allò més bé amb la nostra proposta d’escapada a Dinópolis, a Terol, un parc temàtic dedicat als dinosaures on viatjareu en el temps, a l’estil de Jurassic Park.

Dinópolis, Teruel

Dinópolis, Teruel

 

Què et sembla una escapada de cap de setmana gastronòmica per la Rioja?

Si el que busques és fer-li un regal al teu paladar, decideix-te per alguna escapada gastronòmica en la qual puguis delectar-te amb plats típics i bons vins. Per a això, la Rioja és una aposta segura.

Un cap de setmana a la Rioja gaudint d’un tast de vins i de la seva bona gastronomia et deixarà més que satisfet.

Escapades RACC

La Rioja

Regala’t relaxació! Escapades de tardor en parella

Tornar a la rutina, a les temperatures més baixes i als dies més curts pot minvar energia. Per això, res millor que planificar una escapada en parella i deixar-se tractar bé en algun spa o centre wellness.

Escapades Tardor Hivern RACC

Escapada relax

Escapada de cap de setmana a Caldea, al cor d’Andorra

Un dels centres termals més famosos per fer una escapada de cap de setmana es troba a Andorra. Aquí hi ha Caldea, un balneari d’aigües termals que destaca tant per la seva peculiar arquitectura com pel seu interior.

En aquest centre termolúdic podràs relaxar-te a la seva enorme piscina termal, a més de gaudir dels banys romans, les saunes i l’espectacular piscina climatitzada exterior.

Escapada Cap de Setmana

Andorra la Vella | Caldea

A més, pots aprofitar el viatge per fer una Ruta RACC per Andorra tot passant per Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella, Ordino, les estacions d’esquí de Vallnord, Canillo i Pas de la Casa.

Escapada relax al Pirineu aragonès

Una altra opció per gaudir de la combinació de natura i aigües termals és desplaçar-se un cap de setmana al Pirineu aragonès.

Des de l’època romana se sap del poder terapèutic dels banys termals de Panticosa. T’imagines passar unes hores de relaxació surant en les seves aigües?

Impossible no tornar a casa amb les piles ben carregades!

Escapada de Cap de Setmana a la Costa Daurada

Qui va dir que la platja és només per a l’estiu? A la tardor, les platges de la Costa Daurada son molt més plàcides i pots recórrer algunes de les poblacions més pintoresques tranquil·lament.

Per fer-ho més complet, et recomanem l’escapada RACC a la Costa Daurada, que inclou accés a un spa i circuit wellness.

Cap de setmana a l’Hotel Balneari Puente Viesgo

La nostra última proposta per a una escapada de cap de setmana de relaxació és viatjar a Puente Viesgo, a Cantàbria, per desconnectar durant uns dies en un hotel balneari amb accés al seu nou centre spa, el Temple de l’Aigua.

Escapadas Románticas y Relax

 

Pots contractar qualsevol d’aquestes escapades especials tardor/hivern 2020 a l’Agència de Viatges del RACC. Troba totes les nostres propostes en aquest link: Veure ofertes RACC