Les millors destinacions per viatjar amb la teva mascota

Per: Sandra Mariages

Quan un gos o un gat arriben a casa, de seguida formen part de la família i quan la família se’n va de vacances, ells també compten! Però aleshores arriba la gran pregunta: on viatjar amb la teva mascota?

Si estàs buscant idees per a les pròximes vacances i entre els membres de la teva família n’hi ha algun de quatre potes, a continuació trobaràs alguns consells pràctics i idees de destinacions per viatjar amb la teva mascota que segur que et resultaran molt útils.

Consells per viatjar amb la teva mascota

  • Busca sempre destins on hi hagi espais perquè la teva mascota pugui córrer i gaudir a l’aire lliure i porta sempre aigua, un bevedor portàtil, menjar, corretja, alguna joguina com una pilota i els elements higiènics necessaris.
  • Abans de sortir de viatge amb la teva mascota, parla amb el teu veterinari per estar al dia de tots els requisits que fan falta a la destinació on viatjaràs i no t’oblidis de contractar una assegurança de mascotes.
  • Si fas un viatge amb cotxe, assegura’t de complir amb la normativa quant a seguretat per viatjar amb la teva mascota, ja sigui usant un transportí, una xarxa i barres o un arnès de seguretat.
  • Per viatjar amb el teu animal de companyia dins de la UE, hauràs de tramitar el Passaport Sanitari Europeu d’Animals de Companyia. També hi ha altres requisits sanitaris que són obligatoris, com ara tenir xip o tatuatge i tenir la vacuna contra la ràbia.
  • Al següent enllaç trobaràs més informació sobre què cal tenir en compte a l’hora de preparar un viatge amb cotxe amb el teu gos.

Consejos para Viajar con Mascotas

On viatjar amb la teva mascota per Espanya?

A Espanya cada vegada hi ha més destinacions pet friendly on trobaràs totes les facilitats que necessites per gaudir del viatge amb la teva mascota:

Ponferrada a Galícia, la ciutat més pet friendly!

Una de les ciutats espanyoles que es considera més amiga dels animals és Ponferrada, capital del Bierzo, així que una ruta amb cotxe per Galícia amb parada especial en aquesta ciutat és una bona idea per viatjar amb la teva mascota.

Són molts els senders que pots fer amb el teu gos per explorar al Bierzo, amb meravelles naturals com el pantà de Bárcena o el mirador d’Orellán i Las Médulas. El teu gos s’ho passarà molt bé acompanyant-te!

València, la ciutat perfecta per viatjar amb la teva mascota

La ciutat de València és considerada una altra de les destinacions més pet friendly d’Espanya, així que, com podeu imaginar, no hi ha un lloc millor per viatjar amb la vostra mascota.

Podràs passejar pel quilomètric passeig marítim de les platges de Cabanyal i la Malva-rosa i, si és estiu, la platja de Pinedo està especialment reservada per a gossos.

També són bones opcions per visitar amb la teva mascota el Jardí Botànic i el Jardí del Túria i, per descomptat, tot l’entorn natural de l’Albufera.

Viajar con animales

Oviedo i Gijón, de viatge amb la teva mascota per Astúries

Astúries és una altra de les destinacions que pots valorar a l’hora de viatjar amb la teva mascota, perquè les ciutats de Gijón i Oviedo estan totalment adaptades al turisme amb animals de companyia.

Viatges amb animals per Europa

A molts països europeus els viatges amb gossos estan molt normalitzats, com per exemple a França, Itàlia i Alemanya.

  • A França, et proposem una ruta amb cotxe per la zona Midi-Pyrénées per viatjar amb la mascota, ja que podràs passejar per pobles amb encant i gaudir de la natura dels Pirineus del sud del país gal.
  • Itàlia és també una bona destinació per viatjar amb la teva mascota, Milà, Florència i Torí són tres ciutats molt pet friendly.
  • Si vols anar de viatge amb el teu gos per Alemanya, els boscos de la Selva Negra són una proposta perfecta.

Viajar con mascota Europa